Haberler

Akdeniz Oyunları Hentbol Maçları Çü'de

17.Akdeniz Oyunları kapsamındaki hentbol maçlarının Çukurova Üniversitesi'nin Lütfullah Aksungur Spor Salonu'nda oynanması amacıyla protokol imzalandı.

17. Akdeniz Oyunları kapsamındaki hentbol maçlarının Çukurova Üniversitesi'nin Lütfullah Aksungur Spor Salonu'nda oynanması amacıyla protokol imzalandı.

Akdeniz Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu Genel Direktörü Taha Aksoy, Lütfullah Aksungur Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak çalışmalarla ilgili Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar'ı makamında ziyaret etti. Aksoy ve Kibar arasında yapılacak çalışmalar ile ilgili protokol imzalandı.

Tesis kullanım sözleşmesi ile ilgili imzalanan protokolle, Çukurova Üniversitesi'nin 17. Akdeniz Oyunları'nın bir parçası olduğunu vurgulayan Taha Aksoy, Lütfullah Aksungur Spor Salonu'nun oyunlar süresince kiralandığını ve salonun uluslararası müsabakalara uygun hale getirilmesi için hazırlanacağını söyledi. 1 Mayıs itibariyle salonu tamamen yenilemeyi planladıklarını belirten Aksoy, başta Rektör Kibar olmak üzere Akdeniz Oyunları ile ilgili çalışan tüm yetkililere teşekkür etti.

Tesislerin hazırlanması sürecinde gereken her türlü teknik ve bilgi yardımını Hazırlık ve Düzenleme Kurulu'na sağlayacaklarını belirten Rektör Kibar ise Lütfullah Aksungur Spor Salonu'nda oynanacak hentbol müsabakalarının yanı sıra, kano ve yelken yarışlarının da Çukurova Üniversitesi tesislerinde yapılacağını ve bu tesislerin oyunlar kapsamında yenileneceğini söyledi.

Prof. Dr. Kibar, 20-30 Haziran 2013 tarihleri arasında Mersin'de yapılacak 17. Akdeniz Oyunları'na Maliye Bakanlığı'nın çok önemli bir bütçe ayırdığını belirterek, "Bu bütçeden tesislerimizin uluslararası müsabakalara uygun hale getirilebilmesi için de Çukurova Üniversitesi'ne yaklaşık 4milyon TL'lik bir yatırım aktarılacak" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çukurova Üniversitesi Mustafa Kibar Taha Aksoy Akdeniz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title