Haberler

Akçakoca TMO'dan Dtso'ya Ziyaret

Akçakoca TMO Müdür Yardımcısı Adem Güneş ve Bilgi İşlem Şefi Sinan Saatçi, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nı (DTSO) ziyaret etti.

Akçakoca TMO Müdür Yardımcısı Adem Güneş ve Bilgi İşlem Şefi Sinan Saatçi, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nı (DTSO) ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Akçakoca TMO Müdür Yardımcısı Adem Güneş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın her platformda dile getirerek destek verdiği "Ekmeğini İsraf Etme" kampanyasını tanıtmak ve DTSO Başkanı Metin Büyük'ten konuyla ilgili destek istemek için ziyarete geldiklerini söyledi.

DTSO Başkanı Metin Büyük, ekmek tüketiminde dünyada ilk sıralarda yer alan ülkemizde maalesef israfında yüksek olduğunu belirtti. Kampanyaya DTSO olarak ellerinden geldiğince destek olacaklarını söyleyen Büyük, vatandaşların ekmek israfı konusunda hassas davranmalarını istedi.

Akçakoca TMO Müdür Yardımcısı Adem Güneş, ekmek israfının önlenmesiyle ilgili ayrıntılı bilgi ve görsellere www.ekmekisrafetme.com adlı web sitesinden ulaşılabileceğini ifade etti.

(AY)

08.03.2013 14: 18: 45

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Ticaret Ve Sanayi Odası Adem Güneş Akçakoca Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title