Haberler

Ak Partili Tansu Kaya Şakran'da Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Tansu Kaya, genel seçim çalışmaları kapsamında Aliağa ilçesine bağlı Şakran Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek partisine destek istedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Tansu Kaya, genel seçim çalışmaları kapsamında Aliağa ilçesine bağlı Şakran Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek partisine destek istedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Tansu Kaya, il genelinde seçim çalışmalarını devam ettiriyor. Tansu Kaya, çalışmalar kapsamında Aliağa ilçesine bağlı Şakran Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Aliağa Belediyesi Düğün Salonu'ndaki toplantıda AK Partili aday Tansu Kaya, vatandaşlar tarafından sevgi seliyle karşılandı. Toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Hale Yılmaz'ında katılırken, Kaya seçmenlerinden partisi için oy istedi. Kaya, gündeme ilişkin bir değerlendirmede bulunarak, Türkiye'nin İslam dünyasında son kale olduğunu belirtti. Kaya, "Cennet mekan Abdülhamit Han döneminde üzerimize hangi oyunlar oynandıysa, hangi tuzaklar kurulduysa bugünde aynı senaryolar uygulanmaya çalışılıyor" dedi.

Tansu Kaya, " Türkiye'nin 2002 öncesine kadar pasifize edilen, unutturulan gücü şimdilerde yine birilerinin korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Zira atalarımızın üstlendiği misyonu kendine şiar edinen AK Parti ile son 12 yılda yeniden yükselişe geçen bir Türkiye var artık dünyada. Ancak AK Parti'nin, tarihte üstelendiğimiz misyondan gelen merhamet medeniyeti, halk iradesine dayanan gücü ve İslam coğrafyalarında mazlum insanlara sahip çıkması birilerini rahatsız ediyor. Başta ekonomi olmak üzere kendini tüm dünyaya kanıtlayarak, hemen her alanda bağımsızlığını ilan eden bir Türkiye bazı dış mihrakların işine gelmiyor. Küresel karanlık odaklar ülkemizi hedef tahtasına oturtmaya çalışıyor. Tıpkı Abdülhamit döneminde olduğu ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılan bu karanlık oyunlara da birileri bilerek, ya da bilmeyerek hizmet ediyor" şeklinde konuştu.

"HALKIMIZ OYNANMAYA ÇALIŞILAN OYUNU GÖRÜYOR"

Ankara'da meydana gelen patlama sonrasında halkı galeyana getirmeye çalışanların sonradan çıkıp özür dilemek zorunda kaldıklarını hatırlatan Kaya, "Halkımız oynanan ya da oynanmaya çalışılan oyunları görüyor. Ülkemizi iç savaşa sürüklemek isteyenlerin oyunlarında dahil olmuyor. Terörden, kaostan, kandan medet umanlara prim vermiyor. Türkiye yakaladığı ekonomik istikrarla, demokratik kazanımlarıyla ve kalkınma noktasında hemen her alanda yaşadığı büyük gelişimle eski Türkiye olmadığı gibi, Türk halkı da bir zamanlar olduğu gibi iç ve dış mihraklar hain emellerine alet olabilecek eski zihniyete sahip değildir. Bunun içindir ki halkımızın 1 Kasım seçimlerinde; hizmete, gelişime, demokratikleşmeye, siyasi istikrara olan desteğini bir kez daha göstereceğine ve özellikle son dönemlerde, Türkiye üzerinde oynanmaya çalışılan oyunlara 'dur' diyeceğine yürekten inanıyorum. AK Parti, milletten aldığı güçle dayanışma, barış, huzur ve güven ortamının yeniden tesis edecektir. Ayrıca ülkemiz tüm şer güçlere rağmen o himaye edici ve merhametli insani dış politikasını aynı kararlıkla sürdürmeye devam edecektir" diye aktardı.

1 Kasım genel seçimlerinin önemine değinen ve bir milletvekilinin bile Türkiye'nin kaderini değiştirebileceğini dile getiren Kaya, "Partimizin 13 yıllık tarihinde elbet hatalarımız da olmuştur. Bazı hatalardan dolayı partimize kızan ya da gönül koyan mutlaka olmuştur. Partimize gönül verdiği halde kızdığı için oy vermeyen, sandığa gitmeyenler gözlemlerimizle sabittir. Hatta bunların yanı sıra nasıl olsa her halükarda AK Parti yine, yeniden tek başına iktidara gelecektir. 'Ben oy atsam ne olur, atmasam ne olur?' düşüncesiyle 7 Haziran'da sandığa gitmeyenlerin sayısı azımsanacak seviyede değildir. Bunları sitem olsun diye değil, 7 Haziran tecrübemize dayanarak söylüyorum. Bunun içindir ki 1 Kasım da bir oyun bile önemi büyük. Zira sorunlarımızın ortadan kaldırması, her geçen gün biraz daha güçlenerek büyüyen Türkiye'nin yoluna kaldığı yerden devam etmesi ve 7 Hazirandan bugüne boşa giden zamanın bir an önce telafisi için AK Parti'yi hep birlikte yeniden tek başına iktidar getirmemiz kaçınılmazdır. Eski karanlık günlere ve koalisyonlu hükümetlere dönmemek için elimizi taşın altına koymamız elzemdir" diye konuştu - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tansu Kaya Ak Parti Türkiye İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title