Haberler

AK Parti Milletvekili Özdemir, Kanaat Önderleriyle Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Ak Parti Batman Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili adayı Ziver Özdemir, kentteki kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Özdemir, Kanaat Öderleriyle Buluştu

"Bizim yolumuz , kutlu bir yoldur bizler bu kutlu davanın bir neferiyiz." Diyen Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Ak Parti çatısı altında bu kutlu davaya hizmet etmenin ayrı bir onur ve şeref olduğunu söyledi.

"YANLIŞLARIMIZI SİZ BİZE HATIRLATIN"

Seçim çalışmaları çerçevesinde, önceki gün kanaat önderleriyle bir toplantı gerçekleştiren Milletvekili Özdemir, kendilerinin her zaman istişareye önem veren bir olduklarının altını çizerek; "bizim doğrularımız olduğu kadar, bazı yanlışlarımız da elbette vardır.onları da siz bize söyleyeceksiniz diye konuştu. Ak Parti ile birlikte artık herkesin inancının gereğini yerine getirmek için imkanlar bulabildiğini hatırlatan ve "bunu unutmamamız lazım" diyen Milletvekili Özdemir, belki Ziver'i beğenmeyebilirisiniz veya diğer adayları ama ; başka bir tercihiniz varsa, gelin hep birlikte destek verelim. Ancak Ak Parti Müslümanların desteğini almayı hak ediyor." Şeklinde konuştu.

"ORTADOĞU'NUN MAZLUM HALKLARI BİZE DUA EDİYOR"

Bölgedeki ülkeleri insanların Ak Parti için dua ettiğini, bir çoğunun her zaman Cumhurbaşkanımızın yanında olduğunu belirterek, "Eğer anayasayı tek başına değiştirecek sayıya ulaştığımızda Türkiye için, yeni bir yol açılacak. Bu sistemin yerine artık yeni bir sistemin kurulması gerekiyor. İşte biz bu zorluğa talip olduk" diye konuştu.

"Kendilerine destek olarak iktidar yaptığınız insanların büyük çoğunluğu aynı sizin gibi yaşayan, sizin gibi düşünen insanlardır." Şeklinde konuşan Milletvekili Özdemir, Ak Parti öncesinde izlenen asimilasyon politikalarının bu bölgedeki alimler sayesinde başarılı olamadığını kaydetti.

"KEMALİST REJİMİN YAPMAYA ÇALIŞTIĞINI, BUGÜN BAŞKALARI DAYATIYOR"

"80 öncesinde birçok örgütün tasfiye edilerek, tek bir örgütün hakim kılındığını, ve bu örgütün cumhuriyetin ilk dönemlerinde yapılmak isteneni bugün bu bölgede yapmaya çalıştığını ve kısmen başarılı olduğunu anlatan Milletvekili Özdemir, Kemalist rejimin getirmek istediğinin bugün Apoist bir rejimle halka dayatıldığını ifade etti.

Meclis arşivlerinde kafatası ölçümleri yapılmış insanların belgelerinin olduğunu ve bu tarz fişlemeleri bu örgütün bölgede yapmaya çalıştığını kaydeden Milletvekili Özdemir, bunun karşısında durmak için, herkesin mücadele etmesi gerektiğini söyledi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ziver Özdemir Ak Parti Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

batmanlı:

kutlu yol kutlu dava. . . . . batman işsizlikte türkiye birincisi

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

önderleri merak ettim adlarını açıklarmısınız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title