Haberler

Ak Partı Erzurum Mılletvekılı Çığlık Açıklaması

AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, mikro kredilerin mikro finans kuruluşları aracılığıyla verildiğini belirterek, Türkiye çapında kurulan mikro finans kuruluşunun 89.Erzurum'da hizmet vereceğini müjdeledi.

AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, mikro kredilerin mikro finans kuruluşları aracılığıyla verildiğini belirterek, Türkiye çapında kurulan mikro finans kuruluşunun 89. şubesinin

Erzurum'da hizmet vereceğini müjdeledi.

Eğitim ve Meslek Edindirme Derneği tarafından, "Kadın Hakları ve Mikro Kredi" konferansı düzenlendi.

Çığlık, Nihat Kitapçı Göğüs Hastanesi toplantı salonunda düzenlenen konferansta yaptığı konuşmada, mikro kuruluşların finansal ihtiyaçların karşılanmasında önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Çıglık, şunları kaydetti: "Ülkemizde mikro kuruluşlar aracılığıyla 5 milyon kişi mikro kredi kullanıyor. Mikro krediler, mikro finans kuruluşlar aracılığıyla veriliyor. Türkiye çapında kurulan mikro finans kuruluşunun 89. şubesi Erzurum'da hizmet verecek. Erzurum'da hizmet vermeye başlayacak. 100 liradan 100 bin liraya kadar kredi imkanı sağlanacak. Krediler istihdam ve üretim konusunda önemli gelişmeler sağlayacak. Kadınlarımız iş hayatına daha çok katılabilecek"

Çığlık, daha sonra

AK Parti Erzurum Kadın Kollarını ziyaret ederek, kadın kolları üyeleriyle fikir alışverişinde bulundu.

AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir, burada yaptığı konuşmada kadın sinerjisinin önemine değinerek, Çığlık'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Her ay bir milletvekili ile istişare toplantısı düzenleyeceklerini belirten Demir, siyasette kadınların önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.

Daha sonra Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Çığlık, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Küçükler'den son çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Çığlık, belediye çalışmalarının kent vitrini açısından önemli olduğunu belirterek, kent meydanı yapım çalışmalarının Erzurum için önemli bir yenilik olduğunu söyledi.

Küçükler ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, radikal kararlarla kenti modern görünüme kavuşturma çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Ziyarete katılan AK Parti Erzurum İl Başkan Yardımcısı Ebubekir Aydemir ise AK Parti hükümeti döneminde Erzurum'da önemli hizmetlere imza atıldığını belirterek, belediye çalışmalarıyla kentin modern vizyona kavuştuğunu ifade etti.

Çığlık, ziyaretlerin ardından

esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fazilet Dağcı Ak Parti Türkiye Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title