Haberler

AK Parti Bozüyük Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi

AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, "Bu bilinçle, kararlılıkla, birlik ve beraberlik içinde yürüdüğümüz sürece AK Parti ülke gündeminden asla düşmeyecek ve bu milletin partisi yoluna güçlenerek devam edecek" dedi.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, "Bu bilinçle, kararlılıkla, birlik ve beraberlik içinde yürüdüğümüz sürece AK Parti ülke gündeminden asla düşmeyecek ve bu milletin partisi yoluna güçlenerek devam edecek" dedi.

Kurtulmuş, partisinin Bozüyük Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin siyasi bir hareket olmanın ötesine geçtiğini ve artık bir dava olduğunu dile getirerek, inançlı, bilinçli, değerlerine bağlı, geçmişini unutmayan, dünya standartlarında yeni bir nesil ve gençliğin bu bayrağı, misyonu, inançla ve bilinçle hak ettiği yere taşıyacağına inandıklarını söyledi.

Bu davada AK gençliğin ve kadroların, görevinin daha fazla olduğunu ifade eden Kurtulmuş, şöyle konuştu:

"Siz daha yolun başındasınız, geleceğimiz size emanet. Sizler dava bilinciyle, dava şuuruyla, dava açısından bu meseleye bakarak inançlı ve kararlı bir şekilde bu uzun yolculukta birlik ve beraberlik içerisinde, hiçbir hesabın içinde olmadan, hasbi ve samimi duygularla bu bayrağı hak ettiği yere taşıyacaksınız. Bu milletin önünde daha uzun yıllar var. Bu işin temel taşı sizlersiniz. Yola çıktığımız günden beri kadrolarımız güçlendi, her geçen gün de güçlenmeye devam ediyor. Kavgayı, hizipleşmeyi, hesaplaşmayı bir kenara bırakıp, birlik ve beraberlik içinde olmaya çalıştık. Bizim rakibimiz yine bizleriz. Dışarıdan gelecek olan oyunlara, dışarıdan bizim içimize nifak tohumu sokmaya çalışanlara hiçbir zaman için müsaade etmeyin. Bu bilinçle, kararlılıkla, birlik ve beraberlik içinde yürüdüğümüz sürece AK Parti ülke gündeminden asla düşmeyecek ve bu milletin partisi yoluna güçlenerek devam edecek. "

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Gençlik Kollarının önemine dikkati çekerek, yapılacak genel seçimleri bu gençlikle kazanacaklarını söyledi.

Bakıcı, konuşmasına şöyle devam etti:

"Gençlerimizden bazı konularda sabırlı olmasını istiyorum. Zor bir dönemden geçiyoruz. Siyasetin en çirkin zamanlarını yaşıyoruz. Geçtiğimiz günlerde yurt dışında bir dergi Peygamberimiz ile ilgili bir karikatür yayınladı. İnanın aslında insan zor duruyor. İnanın sabrımızın son noktasındayız. Bir de buna uşaklık edenler var. Cumhuriyet gazetesi aynı karikatürü Türkiye'de yayınladı. Böyle bir toplumda hangi akla rivayet edip de böyle bir karikatürü basıp dağıtırsınız. Yetmiyor bir de buna arka çıkan Zaman gazetesi var. Eğer bu arkadaşlar dini bütün, İslam'ı ve Müslümanlığı savunuyorsa, bunun Müslümanlıkla alakası nedir? Bu arkadaşlar bu kadar mı cahil, kör topal gidiyorlar. Muhakkak ayaklarının tökezlemesi gerekiyordu, Cumhurbaşkanımız 30 Mart seçimlerinde çok üzerinde duruyordu ve halen üzerinde duruyor. Ama az gelmiş ki hala hadlerini bilmiyorlar. Ama muhakkak hadlerini bildireceğiz."

Konuşmaların ardından yapılan seçimde, tek aday olan Kadir Ünal yeniden Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Kurtulmuş Ak Parti Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title