Haberler

AK Parti Aralık Ayı İl Danışma Toplantısı

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Aralık ayı Kayseri İl Danışma Toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Aralık ayı Kayseri İl Danışma Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, "Kongrelerimizi huzursuzluk yaşanmadan tamamladık" dedi.

Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Kayseri Milletvekillleri Pelin Gündeş Bakır ve İsmail Tamer, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, "Bir seçim maratonunu geride bıraktık. Bu kongremizde uzun süredir partimize hizmet etmiş arkadaşlarımız var. İnanıyorum ki AK Parti içerisinde bu arkadaşlarımızın bizlerle beraber devam edeceklerine şüphem yoktur. Biz bir aileyiz. Bu aile geniş bir ailedir. Bu ailenin kökü tarihe dayanan bir şekilde ülkemize hizmet ettik ve etmeye devam edeceğiz. Bizim bir konuşmada konseptimiz vardır özellikle danışma meclisi toplantılarında. Biz genel anlamada siyasi bir değerlendirme arkasından da bölgemize yapılan yatırımlarla ilgili çalışmalarımızdan bahsediyoruz. Değerlendirmede iki önemli konumuz vardır. En önemli konumuzdan bir tanesi çözüm sürecidir. Hemen ardından da demokrasimize çeşitli vesayetler ile çeşitli entrikalar ile birtakım oyunlar ile bizi yıkmaya çalışan paralel yapıyla olan mücadelemizdir" diye konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır ise, "Çevre şehircilik bakanlığıyla ilgili olarak Türkiye'de çok yeni bir zamanda büyük bir felsefe değişikliğine gidildi. Bu felsefe değişikliği şudur. 1984 yılında Turgut Özal o zamanın Türkiye'sinde 1 buçuk milyon olan sayısı gecekondular yüzünden bu soruna bir çare bulmak ihtiyacı duymuştu. Bu amaçla toplu konut idaresini kurdu. Toplu konut idaresi 1984'te kurulduktan sonra 2002'ye kadar 42 bin konut üretti. 2002' AKP iktidara geldikten sonra cumhurbaşkanımız İstanbul Büyükşehir Belediyesinde KİPTAŞ örneğini aynen alarak model olarak TOKİ'ye uygulamıştır. 2002'den 2015'e kadar 637 bin konut üretti" ifadelerini kullandı.

"KONGRELERİMİZİ HUZURSUZLUK YAŞANMADAN TAMAMLADIK"

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, "3 Temmuzda görevi aldıktan sonra arkadaşlarımız, yönetim kurulumuz ve ilçe başkanlarımızla beraber güzel bir seçim dönemi atlattıktan sonra kongre sürecine başladık. Kongre süreçlerimizde 16 ilçenin 16 kongresini tek listeyle herhangi bir huzursuzluk olmadan tamamladık. Bu 16 ilçede görev yapan arkadaşlarıma görevi devreden arkadaşlarıma devralan arkadaşlarıma ve huzurunuzda teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Özdem ayrıca, "İlçelere eski yöneticilerimizi, eski belediye başkanlarımızı, kurucu üyelerimizi bütün arkadaşlarımızı her ilçede topladık. Bu ilçede bu arkadaşlarımızla istişareler neticesinde o ilçe için nasıl bir yönetim kurulu yapmamız gerektiğini hep beraber istişareler sonucu karara bağladık. Bunun neticesinde de başkanımızla genel merkezimizin uygun gördüğü başkanımızla bu listeleri tamamladık ve huzurunuza getirdik. Bunlar kolaylıkla olacak şeyler değildi, çok uğraş verdik her ilçede ez az dört defa toplantılar yaptık. Bu toplantıların neticesinde güzel bir listeyi sizlerin huzuruna sunduk. Oy veren bütün delegelerimizin katkısıyla da bu listelerimiz tek liste halinde huzur içinde yapılan kongrelerle bugüne geldik. 25 Ocakta yapılacak kongremize de büyük coşku içinde hazırlandığımızı belirtmek isterim. Yeni bir gelişme var bizim kadın kolları başkanımız da uzun bir süredir vekalet halinde yürütülüyordu. Biz bu arkadaşımızın atamasını dün itibariyle tamamladık. Sevilay İlkentapar arkadaşımız adın kolları başkanı olarak bundan sonra kadın kolları başkanı olarak görev yapacaktır" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pelin Gündeş Bakır Ak Parti Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title