Haberler

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer'e yardım eli uzattı

Güncelleme:

1970'li yıllarda Bayan Bacak lakabıyla ünlenen eski manken oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer'in faturalarını ödeyebilmek için yıllar önce çektirdiği fotoğraflarını 200 TL'den satışa çıkardığını öğrenen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş talimat verdi. Göktaş'tan talimat alan ekipler, sanatçıya yardım edilmesi için harekete geçti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, faturalarını ödemek için fotoğraflarını satmaya başlayan Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer'e yardım talimatı verdi.

YETKİLİLER GÖREVLENDİRİLDİ

Edinilen bilgiye göre, Örümcer'in sosyal medya hesabından paylaştığı yardım talebi videosunun ardından Bakanlık harekete geçti. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'ın talimatı üzerine, konuyla ilgilenmek üzere Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri görevlendirildi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Örümcer, 'Ben 70 yılları sanatçısı Serpil Örümcer'im. Bu fotoğraflarımı 200 liradan yardım amaçlı satıyorum, elektrik, su, doğalgaz faturamı ödemek istiyorum. Eğer bana yardımcı olursanız adınıza imzalı fotoğraflarımı göndermek istiyorum' ifadelerini kullanmıştı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer'e yardım eli uzattı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer'e yardım eli uzattı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Mahinur Özdemir Göktaş Serpil Örümcer Sanat Yerel Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (10)

Murat Topcu:

Yazın yidüüy hurmalaa,gışın ...

26
51
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Üsluba bak,traktör şoförü seni ancak tarla sürersin baska bizik olmaz

yanıt2
yanıt1
Alkurt:

Cok güzel..Yaşli Sanatcilarimiza daima yardim edilmeli.

56
14
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

Sanatçı mı? Vücudunu satan herkes nasıl sanatçı oluyor??? O zaman malumlara da sanatçı diyelim!

yanıt44
yanıt71
Mehmet Anıl Mete:

O kadar dizi çekiliyor bu ülke de hiç kimsenin aklına gelmiyor mu emektar oyunculara iyi kötü bir rol vermek, rol kapmak için illa güzel yakışıklı popüler falan mı olmak lazım...

49
4
yanıtYanıtla
mehmet Yılmaz:

Güzel birsey ilk defa AKP yi tebrik ediyorum

35
18
yanıtYanıtla
Tng Trk:

Ne cabuk

12
17
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Bacakları sigorta ettirip onlarca yıllar sigorta pirimi ödemişti, sigortadan alamamış mı parasını? Eeeee, ne de olsa deformasyon söz konusu, sigorta kapsamına mutlaka giriyordur.

11
10
yanıtYanıtla
Deniz:

Hayat Iste boyle bir sey..gencligini zamanini heba edersen boyle kalirsin ortalikta.. ve hala gencligindeki o fotolardan nemalanmak istersin

16
5
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

tamam da ne gibi bir yardım sağlayacaklar?

10
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title