Haberler

Adana Valiliği AB ve Dış İlişkiler Birimi Faaliyet Raporu Sunuldu

Adana Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Birimi tarafından 2010-2016 yılı faaliyet raporunun özeti sunuldu.

Adana Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Birimi tarafından 2010-2016 yılı faaliyet raporunun özeti sunuldu.

Vali Mahmut Demirtaş'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, vali yardımcısı İsmail Hakkı Ertaş, Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Lütfi Altınsu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari, Çukurova Üniversitesi Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Duygu Saban, Adana Büyükşehir Belediyesi KUDEP Müdürü Emine Temuçin, Seyhan Belediyesi KUDEP Müdürü Murat Ulaş katıldı.

Vali Demirtaş, Adana Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu Faaliyet Raporu Sunumu, İl Proje Koordinasyon Kurulu Kurulması ve Tepebağ Alt Çalışma Grubu Sunusu hakkında bilgi aldı.

8 Aralık 2016 tarihinde AB Bakanı Ömer Çelik'in katılımıyla açılışı gerçekleştirilen Çukurova'da AB Çalışmalarına Yönelik Kapasitenin Güçlendirilmesi Projesi kapsamında bugüne kadar yapılan faaliyetler ve önümüzdeki aylarda yapılacak faaliyetler konusunda verilen bilgiye göre, proje kapsamında 5-6 Ocak ve 7-9 Şubat tarihlerinde Türk Ulusal Ajansı'ndan gelen uzmanlar tarafından AB Erasmus + Programı hakkında eğitim seminerleri düzenlendi ve seminerlere toplam 310 kişi katıldı.

Aynı projenin faaliyetlerinden olan, Adana'nın nitelikli proje hazırlama kapasitesini arttırmak, uluslararası fonlardan daha fazla yararlanmak, kurumlar arası koordinasyon ve işbirliklerini geliştirmek amacıyla "İl Proje Koordinasyon Kurulu" oluşturuldu ve bu kurula bağlı "Tepebağ Alt Çalışma Grubu" kuruldu.

Toplantıda Tepebağ Çalışma Grubu tarafından yapılan sunumda; Tepebağ'ın tarihsel gelişimi ile mevcut durumu, bu alanda Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve Seyhan Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ve önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Vali Mahmut Demirtaş, burada yaptığı açıklamada 2010-2016 yılları arasında bugüne kadar AB Bürosu tarafından 900 kişiye Proje Döngüsü Yönetimi ve AB Programlarına yönelik eğitimler verildiğini, 9 bin kişiye bilgilendirme toplantıları ve seminerler düzenlendiğini, bu tür bilgilendirme ve desteklemelerin devam edeceğini kaydetti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Demirtaş Adana Valiliği Avrupa Birliği Seyhan Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title