Haberler

5. Tarsus Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası

Mersin’in Tarsus ilçe Kaymakamlığı himayesi, belediyenin desteği ile Tenis Kulübü tarafından bu yıl 5.’ncisi düzenlenecek "Tarsus Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası’nın protokolü imzalandı.

Mersin'in Tarsus ilçe Kaymakamlığı himayesi, belediyenin desteği ile Tenis Kulübü tarafından bu yıl 5.'ncisi düzenlenecek "Tarsus Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nın protokolü imzalandı.

Tenis Kulübünde düzenlenen törende konuşan Tarsus Kaymakamı Hasan Göç, tenis sporunu geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

Kaymakam Göç "Tarsus Tenis Kulübü sporun yaygınlaşması için önemli bir hizmet yapıyor. Büyük vilayetlerin, gelişmiş şehirlerin dışında bu küçük ilçemizde spora hizmet etmek gerçekten zor ama belediyemizin katkılarıyla arkadaşlarımızın fedakarlıklarıyla bu sporu ilçemizde bu noktaya getirmişler, kendilerine teşekkür ediyorum. Hem ülkemizde sporun gelişmesi hem de ilçemizin tanıtımı için yapmış oldukları katkılardan dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus'un güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapacağını söyledi.

Başkan Can, "Tarsus'un tanıtımına katkı sağladığını düşündüğümüz tenis turnuvamız bu yıl kadınlar kategorisinde yapılacak. Tenis ülkemizde istendiği noktaya gelmese de Tarsus'ta herkese tenisi sevdirmeye çalışıyoruz. Bu yıl ki turnuvamıza Avrupa ve Türkiye'den çok sayıda kadın tenisçi gelecek. Spor, insanları bir araya getiren çok önemli bir faaliyettir. Sporun barış ve kardeşlik olduğunu her zaman söylüyoruz. Bizim amacımız spor etrafında insanları bir araya getirip Tarsusluluk duygusunu geliştirmektir. Tarsus Tenis kulübümüz, kamu kurum ve kuruluşlarımız, halkımız ve sponsorların desteğiyle güzel bir organizasyona bir kez daha imza atıyor. Kentin tanıtılmasında herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır ve her şey yerel yönetimden beklenmemelidir. Tarsus'un adının duyurulmasında, Tarsus'un tanıtılmasında, Tarsus'a bir aktivite kazandırılmasında Tarsus Tenis Cup'un çok büyük önemi var. Ben emeği geçenlere teşekkür ediyor, hayırlı ve başarılı güzel bir Tenis Cup diliyorum" şeklinde konuştu.

Tarsus Tenis Kulübü Başkanı Levent Alpaltaş ise, 10 bin Dolar ödüllü turnuvanın bu yıl, 24 Mayıs -1 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirileceğini söyledi. Alpaltaş, "Tarsus Tenis Kulübü olarak bu yıl 5.'sini düzenlediğimiz turnuvayı daha önceki yıllarda erkekler turnuvası olarak düzenlemiştik, bu yıl kadınlar turnuvası olarak düzenliyoruz. Tarsus Belediyesinin katkılarıyla 7 adet uluslararası kort'a sahip bulunmaktayız ve bu tesis Çukurova'da en gözde en güzel tesis haline gelmiştir. Tarsus'umuzu tenis dünyasına tanıtmaktan mutluyuz, gururluyuz. Her yıl olduğu gibi turnuvamıza yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda tenisçi katılmaktadır. Turnuvaya yurt dışından İtalya, Belçika, Almanya, Romanya, Çek Cumhuriyeti, Avustralya, Japonya, Litvanya, Rusya, Bosna-Hersek ve Hindistan'dan tenisçiler katılacaktır" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Kaymakam Hasan Göç, Belediye Başkanı Şevket Can ve Tenis Kulübü Başkanı Levent Alpaltaş hazırlanan protokolü imzaladılar. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şevket Can Hasan Göç Mersin Tarsus Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title