Haberler

48. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Bodrum-Kuşadası Etabı Modolo'nun

Cumhurbaşkanlığı 48'inci Türkiye Bisiklet Turu'nun 179 kilometrelik Bodrum-Kuşadası etabını 4.34.00'lık derecesiyle Colnago takımından Sasha Modolo kazandı.

Cumhurbaşkanlığı 48'inci Türkiye Bisiklet Turu'nun 179 kilometrelik Bodrum- Kuşadası etabını 4.34.00'lık derecesiyle Colnago takımından Sasha Modolo kazandı. GreenEdge takımından Harley Matthew Goss ikinci olurken, Rabobank'tan Mark Rensaw üçüncü sırayı aldı. Turkuaz Mayonun sahibi Konya Torku Şekersporlu ;İvalio Gabrovski genel ferdi klasmandaki birinciliğini korumayı başardı. Tura, yarın 124 kilometrelik Kuşadası-İzmir etabı ile devam edilecek.

Saat 12.15'de Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Kaymakam Mehmet Godekmerdan'ın verdiği startla 178 bisikletçi büyük mücadele gösterdi, zaman zaman üzücü kazalar oldu.

48.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun altıncı gününde koşulan 179 kilometrelik etabı, Colnago takımından Sacha Modolo 4 saat 34 dakika ile kazanırken, Turkuaz Mayo'nun sahibi Konya Torku Şekersporlu bisikletçi İvalio Gabrovksi, finişe ana grupla girmeyi başarıp Genel Ferdi Klasman'daki birinciliğini, 23 saat 22 dakika 57 saniye ile sürdürmeyi başardı. Konya Torkulu bisikletçinin Astana Takımı,'ndan Dyachenko ile arasındaki 1 dakika 33 saniyelik fark aynı kaldı.

48.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'na yarın 124 kilometrelik Kuşadası - İzmir etabı ile devam edilecek. Kafileler finiş sonrası uçakla İstanbul'a geçip konaklayacak.Tur, Pazar günü koşulacak 121 kilometrelik İstanbul-İstanbul etabı ile sona erecek.

-ETABIN GALİBİ SACHA MODOLO, İLK ZAFERİNİ KAZANDI

Bodrum-Kuşadası etabını kazanan Colnago Takımı'ndan Sacha Modolo, "Benim için senenin ilk zaferi oldu. Gıro İtalya öncesi için performansımız önemliydi. Takım sürekli benim yanımdaydı. Böyle bir sprint yapmamıştım. Antrenörüm bana inandı. İki gündür biz kazanıyoruz. Dünkü kaçış ve bugünkü sprint ile takımım iyi bir başarı elde edeceğini gösterdi. Sezon başından beri takım arkadaşlarımızla çok iyi bir uyum içerisindeyiz. Sabahları yarışıyor, akşamları durumu değerlendiriyoruz. Şimdi öncelikle San Remo yarışı ve Olimpiyatlar iki ana hedefim. Burada nerede olduğumu görmek için geldim. Evet Türkiye Turu seneden seneye zorlaşıyor. Biz de buradan İtalya Turu'na gidiyoruz. Mükemmel diyebilirim. Organizasyon ve yarışa gelen çok kaliteli ekipler ve sporcular var " dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kuşadası Türkiye Bodrum Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title