Haberler

3. Ortaokullararası Bilgi Yarışması Yapıldı

Karabük'te yerel bazda yayın yapan BRTV tarafından bu yıl.

Karabük'te yerel bazda yayın yapan BRTV tarafından bu yıl. Üçüncüsü düzenlenen ortaokullararası bilgi yarışmasında, Safranbolu Kanuni Ortaokulu şampiyon oldu.

Ortaokullar arası bilgi yarışmasının finali, Karabük Gençlik Merkezinde Merkezi'nde yapılırken, yarışmayı Karabük Valisi İzzettin küçük, vali Yardımıcısı Erkan Çapar, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal,İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar, Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslan Derin ile öğrenciler ve aileleri de izledi.

Finalde, çeşitli alanlardan sorulan sorular sonucunda, toplamda 190 puan alan Safranbolu Kanuni Ortaokulu il şampiyonu olurken, TOKİ Cevizkent Ortaokulu 140 puanla ikinci ve Safranbolu Harmanlar Ortaokulu ise 120 puanla 3. oldu.

Yarışmada üçüncü olan

Safranbolu Harmanlar Ortaokulu'nu temsil eden kız öğrenciler gözyaşlarına hakim olama.

Yarışmanın şampiyon okulunun kupasını Karabük Valisi İzzettin Küçük takdim ederek," Aylardır devam eden kuvvetli bir heyecanın sonuna geldik. 55 okulun mücadelesinden 3 okul buraya geldi. Buraya gelmek büyük bir başarıdır. Hayattaki yarışlarınız hep devam edecek. Bu yarışların hepsinde birinci olamazsınız ama hep sonuncu da olmayın. BRTV değerli bir çalışmayı senelerdir sürdürüyor. Mehmet Çetinkaya ve Osman Çetinkaya'yı ile tüm ekibini

kutluyorum" dedi.

Yarışmada dereceye giren diğer iki okulun ödülleri ve hediyeleri de yarışmayı izleyen diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

(YE-

27.02.2013 18: 25: 03

TSI

NNNN - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necdet Aksoy Erkan Çapar Safranbolu Danışman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title