Haberler

3. Ordu Komutanı ve Garnizon Komutanından, Vali Arslantaş'a Hayırlı Olsun Ziyareti

3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş ve 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, İçişleri Bakanlığı’nın 2016/8864 sayılı Valiler Kararnamesi ile Erzincan Valiliği’ne atanan Vali Ali Arslantaş’ı makamında ziyaret ettiler.

3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş ve 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, İçişleri Bakanlığı'nın 2016/8864 sayılı Valiler Kararnamesi ile Erzincan Valiliği'ne atanan Vali Ali Arslantaş'ı makamında ziyaret ettiler.

3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş ve 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Selçuk Bayraktaroğlu gerçekleştirmiş oldukları ziyarette Vali Arslantaş'a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, yeni görevinde başarılar dilediler.

Vali Arslantaş yapmış olduğu görüşmede gayesinin herkes ile ortak akılla bu kente hizmet etmek olduğunu belirtip, bu şehirde görev yapmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş'a ve 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Selçuk Bayraktaroğlu'na ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Bayraktaroğlu Serdar Savaş Erzincan Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title