Haberler

178 Bisiklet Sever 19 Mayıs İçin Pedal Bastı

Selçuk Zuhal Fitnss Center Spor Kulübü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle 178 bisikletçiyi bir araya getirerek; "1919 Bisikletçi ile Yolundayız" sloganı ile ilçe güzergahlarında 30 kilometre pedal bastı.

Selçuk Zuhal Fitnss Center Spor Kulübü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle 178 bisikletçiyi bir araya getirerek; "1919 Bisikletçi ile Yolundayız" sloganı ile ilçe güzergahlarında 30 kilometre pedal bastı. Selçuk Belediyesinin desteği ile düzenlenen etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Sabah saatlerinde Selçuk Atatürk Anıtı önünde buluşan bisiklet severler, burada Selçuk Belediyesi'nin dağıttığı üzerinde "1919 Bisikletçi ile Yolundayız" sloganının yer aldığı tişörtleri giydiler. Saat 11.00'de Selçuk Zuhal Fitnss Center Spor Kulübü Bisiklet lideri Bahadır Uygur'un komutu ile pedala basan bisikletçiler, Atatürk Caddesi'nden çıkış yaparak Meryemana Kavşağı, Yediuyurlar güzergahı, Arvalya mevkii ve Kuşadası yolu güzergahını takip ederek Selçuk Cumhuriyet Meydanı'nda (İstasyon Meydanı) turu sonlandırdı.

İzmir, Selçuk, Tire, Aydın, Kuşadası ve Torbalı il ve ilçelerinden birçok bisikletçinin katıldığı "1919 Bisikletçi ile Yolundayız" etkinliğinde, Pamucak Sahilinde mola veren bisikletçilere burada Selçuk Belediyesinin ikram ettiği öğle yemeği verildi.

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığınca tur güzergahlarında geniş güvenlik önlemi alındı. Özel ABC Polikliniğe ait ambulansın da sağlık desteği verdiği 30 kilometrelik etkinlik, başarılı bir şekilde sonlandırıldı.

Bu yıl birincisinin düzenlendiği "1919 Bisikletçi ile Yolundayız" etkinliğinin istenilen amaca ulaştığını ifade eden Selçuk Zuhal Fitnss Center Spor Kulübü Bisiklet Takımı Lideri Bahadır Uygur, "Araç trafiği yoğunluğunun azalması, insanların bisikleti tercih etmeleri, gençliğin Atatürk'ün yolunda uygar ve duyarlı bir şekilde birleşmesi gerekiyor. 19 Mayıs Haftasında kulübümüz adına verimli bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Ben bu anlamda Selçuk Belediyesi'nin desteği ile gerçekleştirdiğimiz turumuza destek olan Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanlığına, Selçuk Kaymakamlığına, Selçuk Belediyesine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne, Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Jandarma Komutanlığına, Belediye Zabıta Amirliğine ve etkinliği adım adı takip eden Özel ABC polikliniği sağlık ekiplerine teşekkür ediyorum" dedi.

Selçuk Zuhal Fitnss Center Spor Kulübü Bisiklet Takımı olarak ter hafta pazar günleri bisiklet etkinlikleri düzenlediklerini hatırlatan Uygur, bu etkinliklere çevre ilçelerden gelmek isteyen misafir bisikletçilerin de katılabileceğini, böyle önemli spor etkinlikleri gerçekleştirmekten de büyük keyif aldıklarını kaydetti.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bu yıl birincisinin düzenlendiği "1919 Bisikletçi ile Yolundayız" etkinliğine misafir olarak katılan birçok bisikletçi, kendi bölgelerinde bu kadar çok katılımın olmadığını, yapılan bu organizasyonu çok beğendiklerini, bu katılımın her yıl artarak devam edeceğine inandıklarını ifade ettiler. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Selçuk Belediyesi 19 Mayıs Uygur Yerel Haberler

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Bakmadan Geçme

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title