Haberler

1. Amatör Lig

Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, Hilvanspor'un çok şanslı olduğunu belirterek, Hilvanspor'a her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi.

Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, Hilvanspor'un çok şanslı olduğunu belirterek, Hilvanspor'a her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi.

Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, Hilvanspor'un maçlarda gösterdiği performanstan dolayı yönetim ve futbolcular ile kahvaltıda bir araya geldi. Hilvansporlu futbolcuların saat 13.00'da oynayacağı maç ile ilgili istişare gerçekleştiren Kaymakam Sezer, aynı zamanda Hilvansporlu futbolcuların da sorunlarını dinledi.

Hilvanspor'un gidişatını gözden geçirmek amacıyla yönetim ve futbolcular ile bir araya geldiklerini belirten Sezer, "Hilvanspor için geçen yıldan beri sürekli söylediğimiz bir şey var. Tüm Hilvanlılar'ın, hepimizin kafasında bir Hilvanspor var. Ama gerçek olan bir Hilvanspor var. İşte bugün burada gençlerimizden oluşan, başarıyı elde etmeyi amaçlamış ve bu senede en yakın rakibine de şuan itibari ile 5 puan fark atmış güzel bir Hilvanspor var. Hilvanspor'un yeni bir stadı var, yeni bir sosyal tesisi var. Hilvanspor bu açıdan çok şanslı, bize düşen ise bu gençlerimize Hilvan'a, Hilvanspor'a her türlü desteği sağlamaktır. Hilvanspor Hilvan'ın markasıdır" dedi.

Kaymakam Sezer, böyle bir organizasyonu düzenledikleri için de Hilvanspor Yönetimi'ne teşekkür etti - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur Sezer Hilvan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title