Haberler

Yenişehir Belediyesinden ödüllü proje yarışması

Güncelleme:

Göreve geldiği günden bu yana ilçede vatandaşların fikir ve önerilerini önemseyen Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci bu kez vatandaşlardan yapılmasını istedikleri projeler için ödüllü yarışma düzenledi.

Göreve geldiği günden bu yana ilçede vatandaşların fikir ve önerilerini önemseyen Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci bu kez vatandaşlardan yapılmasını istedikleri projeler için ödüllü yarışma düzenledi.

Hizmetlere vatandaşların fikirlerini alarak yön veren Yenişehir Belediyesi, vatandaşlardan ilçede yapılmasını istedikleri proje fikirlerini isteyerek projesiyle dereceye giren vatandaşları da ödüllendiriyor.

Yenişehir Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden başlatılan 'Yenişehir için bir projem var' yarışması hakkında konuşan Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci ilçede yapılan ve yapılacak olan bütün çalışmalarda vatandaşların görüşlerini esas aldıklarını söyledi. Ortak akıl ve çalışmayla Yenişehir'i her alanda yaşanılabilir ve marka bir ilçe haline getirdiklerini belirten Kaymakam Beşikci, "İlçemizde her zaman önceliğimiz, vatandaşımızın ihtiyacı, talepleri ve görüşleridir. Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve daha verimli hizmet verebilmek için katılımcı belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımızdan gelen projeleri de en verimli şekilde değerlendireceğiz ve bu projeleri kıymetli vatandaşlarımızla birlikte hayata geçireceğiz" dedi.

Dereceye girenlere ödül verilecek

Öte yandan Yenişehir Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden başlatılan 'Yenişehir için bir projem var' yarışması 29 Ocak 2021'de saat 14.00'da sona erecek. İlk üçe giren projelere laptop, tablet ve bisiklet verilecek. Projesi ödül kazanan yarışmacıların projeleri de en kısa sürede ilçede hayata geçirilecek. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Diyarbakır Yenişehir Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title