Haberler

Kaza Geçiren Ünlü Oyuncu Yeliz Yeşilmen Kimdir?

Güncelleme:

Dün geceyi yakın bir arkadaşında misafir olan ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen, talihsiz bir olay yaşadı. Duş kabinin patlaması nedeniyle yaşadığı korkuyu takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu Yeliz Yeşilmen kimdir?

Dün geceyi yakın bir arkadaşında misafir olan ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen, talihsiz bir olay yaşadı. Korku dolu anlarını çektiği bir videoyla takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşındadır, hangi projelerde yer aldı?

KORKU DOLU ANLARINI TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTI

Yakın arkadaşının evinde kalan ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen, dün gece duş kabinin aniden patlamasıyla uyandı. Yeşilmen, korku dolu anlarını çektiği bir videoyla sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. Yıllar önce de benzer bir kaza yaşayan güzel oyuncu videonun altına şu satırları yazdı. "3 yıl önce kendi evimde yaşamıştım.Şimdi Nilüfer'in evinde yine benim başıma geldi. Allah'ım korudu. Elim ayağım titriyor. Tam uyku sırasında olması çok kötü bir şey. Nazar mı? Göz mü? Yoksa birilerinin kötü enerjisi mi? İnşaat hatası mı? Ece Erken'in başına gelmişti en son… 2 yıl önce de yine uyku sırasında başıma gelmişti."

Yeliz Yeşilmen Kimdir?

YELİZ YEŞİLMEN KİMDİR?

Yeliz Yeşilmen, 17 Aralık 1978'de Adana'da dünyaya geldi. Kariyerine modellik yaparak başlayan Yeşilmen, ününü Mehmet Ali Erbil'in sunduğu "Çarkıfelek" programıyla kazandı. 2000 yılında "Çarli İş Başında" isimli diziyle oyunculuk dünyasına adım atan güzel oyuncu, asıl şöhretini 2001'de yayınlanmaya başlayan Emel Sayın, Mehmet Ali Erbil, Doğa Rutkay gibi isimlerinde kadrosunda yer aldığı "Aşkım Aşkım" dizisiyle yakaldı. 2004'te vizyona giren "Hababam Sınıfı Merhaba" filmiyle sinema sektöründe de yer aldı.Yeşilmen aynı sene "Tat Beni" adındaki ilk albümünü de piyasaya sürdü.

Yeliz Yeşilmen Kimdir?

MAVİ BONCUK ŞARKISI 2004'TE HİT OLDU

10 şarkının yer aldığı albümde "Mavi Boncuk" şarkısı hit oldu. Yeşilmen bu albümün ardından 2006 yılında "Elemtere Fiş" ve 2009 yılında "Fıstık Çıkı Çıkı" adlı iki stüdyo albümü daha çıkardı. Oynadığı dizilerde daha çok aptal sarışın tiplemeleriyle rol aldı.2010'da Ali Uğur Akbaş ile dünya evine giren Yeşilmen, Birbey ve Asya isimli iki çocuk annesidir.

Yeliz Yeşilmen Kimdir?

KIZIYLA NAMAZ KILARKEN PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAFLA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Yeşilmen,geçtiğimiz yaz İstanbul'da başlayan sağanak yağmur üzerine kızıyla namaz kıldığı bir fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Yeşilmen fotoğrafın altına şu yorumu eklemişti: "Yer gök dua üstüne kurulu. Biz kızımla birlikte abdest aldık, 2 rekat namaz kıldık ve her zaman olduğu gibi yüce yaradana sığındık. İyi ki inançlıyım şükürler olsun. İnancım olmadan nefes alamam. Sürekli dilimde dualarım var. Gezerken, yemek yerken, yüzerken,yatarken... Bu doğanın insanlardan intikam aldığı zor günlerde yapacak hiç bir şey yok. Tek şey tabi ki dua etmek, düzgün yaşamak... Yalandan, dolandan, gıybetten uzak! Alnımızda ne yazılı ise onu yaşarız. Nereye kaçarsak kaçalım alnımızda ne yazıyorsa o... Son yıllar zor geçiyor terör, afetler, sapıklıklar, tecavüzler vs... Eh arada bir uyarı olmalı ki; insanlar kendine gelsin. Kimse parayla imanın kimde olduğunu bilemez. En korkuncu günah almak, birini boş yere yargılamak. Bu günümüzde sıkça yapılan hata. Evet dört dörtlük değiliz belki ama kendi adıma şunu söylerim 'inancım bana yeter'... Geçmiş olsun Bodrum ve geçmiş olsun İstanbul. Bol dua edip çocuklarımıza da öğretelim lütfen."

Tepki çeken fotoğraf 10 bin beğeni almıştı.

Yeliz Yeşilmen Kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeliz Yeşilmen Sosyal Medya Ece Erken Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title