Haberler

Yazıcı'dan Halk Bankası Eski Genel Müdürü Arslan'a Destek Ziyareti

Çorum’un Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, İstanbul’a giderek 17 Aralık operasyonu kapsamında tutuklanan Halk Bankası eski Genel Müdürü Süleyman Arslan’ı cezaevinde ziyaret etti.

Çorum'un Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, İstanbul'a giderek 17 Aralık operasyonu kapsamında tutuklanan Halk Bankası eski Genel Müdürü Süleyman Arslan'ı cezaevinde ziyaret etti.

Süleyman Arslan'ın yargılandığı davada tanıklık yapmak üzere beraberinde, Özelleştirme İdaresi Başkanı Ahmet Aksu, Osmancık İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Mahmut Tokel, İmam Hatip Derneği Başkanı Aydın Derin ve Belediye Peyzaj Mimarı Hakan Çıplak ile birlikte İstanbul'a giden Bekir Yazıcı, davayla ilgili ifade verdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Yazıcı, "Süleyman Arslan'ın evinde bulunan paralarla ilgili ifade verdik. Osmancık'a yeni İmam Hatip Kampüsü yapılması ile ilgili Süleyman Beyin düşünce ve girişimleri olmuştu. Destek olacağını, proje hazırlanmasını talep etmişti. Bununla ilgili daha önce kamuoyuna açıklama yapmıştık. Bir defa da görevli savcıya bu konuda bildiklerimizi aktardık. İmam Hatip Projesinin 2013 yılı ortalarında Halk Bankasına gönderdiğimizi, Süleyman Bey'in bu konuda üstüne düşeni yapacağını söylediğini belirttik" dedi.

Daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Süleyman Arslan'ın ziyaretine gittiklerini belirten Yazıcı, "Süleyman Bey'in sağlık durumunun ve moralinin son derece iyi olduğunu gözlemledik. Osmancıklı hemşehrilerimizin selam ve dualarını getirdiğimizi söyledik. Kendisi hiçbir zaman hemşerilerinin yüzünü eğecek yanlış bir işin içinde olmadığını, hakka ve hukuka olan güvenini yitirmediğini, gerçeğin er geç ortaya çıkacağını, suçsuz olduğunun kanıtlanacağını ifade etti. İmam Hatip Projesinin yarım kalmamasını, bu işe devam edilmesini, ilçenin böyle bir esere ihtiyacı olduğunu söyleyerek bütün hemşehrilerine selam söyledi ve dualarını beklediğini belirtti" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Arslan Bekir Yazıcı Halk Bankası Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title