Haberler

Yavuz Bingöl'den Sonra Ali Kocatepe de MESAM'daki Görevi Kabul Etmedi

Güncelleme:

Söz yazarı ve yorumcu Ali Kocatepe, Kültür Bakanlığı tarafından verilen Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği'ne kayyum olma görevini kabul etmediğini duyurdu.

Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği'ne (MESAM) atanan yönetim kurulu listesinde yedek üye olarak yer alan müzisyen Ali Kocatepe, görev almayı kabul etmedi.

ARİF SAĞ VE EKİBİNE EL ÇEKTİRİLMİŞTİ

KÜLTÜR Bakanlığı tarafından yapılan incelemeler sonucu, MESAM'da Arif Sağ başkanlığındaki yönetime işten el çektirilerek yerlerine Yavuz Bingöl, Recep Ergül, Polat Yağcı, İpek Açar, Turhan Taşan, Fuat Güner ve Coşkun Sabah üye olarak atandı. Görevden alınan yönetim, yazılı bir açıklamaya yaparak karara tepki gösterdi.

Yavuz Bingöl'den Sonra Ali Kocatepe de MESAM'daki Görevi Kabul Etmedi

ALİ KOCATEPE DE KABUL ETMEDİ

Dün Yavuz Bingöl, bu görevi kabul etmediğini açıklamıştı. Ali Kocatepe de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada atamayı tesadüfen öğrendiğini belirterek şunları yazdı: " Kültür Bakanlığı'nın MESAM'a atadığı kayyum listesinde yedek olarak yazıldığımı bugün tesadüfen öğrendim. Böyle bir görev için bakanlıktan kimse fikrimi sormamıştır. Şiddetle reddettiğimi kamuoyuna duyururum."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kültür Bakanlığı Yavuz Bingöl Ali Kocatepe Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (8)

Güne, gündogdu .:

Turkuleri seven, turkuleri guzel yorumlayan,otantik yapisini bozmadan,zenginlestiren ve icra éden bir buyuk adamdir , Arif Sag .Akp hukumeti kendisini ters dusen her kurumu,kayyum adi altinda icini bosaltmak istedigi,asikardir. Bu bir etnik temizliktir.Ô adi batasica da alet oluyor.Onun baskanlik koltuguna getirilmek istenmesine sasirmadim.Acayip bi adam oluverdin,Yavuz.Nasil geldigini gecmisini unutmus,annenin gecmisine saygisi olmayan bir adam oluverdin.Mudur ol olmayan.,boylesi bir olusumdan adinin gecmesi bile ihanetindir. Arif hocanin hakkiyla geldigi ve hakkiyla yonettigi bir kurum icin adinin gecmesi ayrica beni derinden uzdu.Degmezmissin,Keske TURNALARI SANA SOYLETMESEYDIM

4
4
yanıtYanıtla
ali veli 49-50:

o koltuğa oturacak adam bulamıyorsanız beni oturtup kayyum nasıl yönetilir öğrenirsiniz.

3
4
yanıtYanıtla
ORHAN:

valla o koltuğa kültür bakanı otursun bence

4
2
yanıtYanıtla
Güne, gündogdu .:

Kultur bakanliginda calisan, kultursuzler.Once gercekten topluma yararli birer insan olmak istiyorsaniz,bol bol okuyon,karsit dusuncelere toleransli olun.Kisaca insan sevin,insan.Goreceksiniz tum sorunlar cozulecektir. ....

6
0
yanıtYanıtla
Ghost:

Yok icimizde ve aklimizdan geceni yazamayiz. Reis bilir o herseyi bilir .

1
3
yanıtYanıtla
Kalender:

Korkarım bu zihni ve uygulama hem kendilerini hem de devleti batıracak.

2
1
yanıtYanıtla
Mölüt:

Bahçeliye teklif etseler o hemen kabul eder, koltuk hastası. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Dilek dile:

Keşke devletin tüm kurumlarına herkes böle apaçık ilan edilerek getirilse. Belki utananlar çıkar gene

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title