Haberler

Birkaç bilezik için yaşlı kadını kendi evinde darbettiler

Güncelleme:

Antalya'da 87 yaşındaki yaşlı kadın, evine giren 3 kişi tarafından elleri ve ayakları bağlanarak darbedildi. Saldırganlar kadının kollarındaki bilezikleri aldıktan sonra kaçtı. Kanlar içinde sürünerek gittiği komşudan yardım isteyen kadının bilek, dudak ve yüz bölgesinde morluklar meydana geldi. Şüpheliler bir dağ evinde yakalandı.

Korkunç olay, dün saat 05.00 sıralarında Elmalı ilçesi Gölova Mahallesi'nde meydana geldi. 87 yaşındaki Hatice Aykut'un yalnız yaşadığı evine giren yüzü maskeli ve eldivenli 3 kişi, yaşlı kadını ellerini ve ayaklarını bağlayarak darbetti. Şüpheliler, ardından sol kolunda bulunan 22 ayar 10 bileziği alıp kaçtı.

KANLAR İÇİNDE KALDI

Elleri ve ayakları bağlı kanlar içinde kalan Hatice Aykut, sürünerek gittiği komşusundan yardım istedi. Komşularının 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine adrese jandarma ekipleri sevk edildi. Şüphelilerin yakalanması için Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından özel ekip oluşturuldu. İlçede geniş çaplı araştırma başlatan ekipler, kısa sürede şüphelilerin aynı ilçede oturan Abdullah S. (33), Ayhan T.(30) ve Resul U. (33) olduğunu belirledi.

Birkaç bilezik için yaşlı kadını kendi evinde darbettiler

DAĞ EVİNDE YAKALANDILAR

lçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle birlikte operasyon düzenleyen istihbarat ekibi, 3 şüpheliyi dağ evinde gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 7 bilezik, ruhsatsız tabanca ve av tüfeği, çok sayıda mermi, olayda kullanıldığı belirtilen 3 çift ayakkabı ele geçirildi. Sağlık kontrolü sonrasında ifadeleri alınan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

"GÖZLERİMİ VE AĞZIMI BANTLADILAR"

Olayın şokunu atlatamayan Hatice Aykut, "Koltukta uzanıyordum. Birden bir elin yüzümü kapattığını fark ettim. Kalkmak istedim. Ancak, beni aşağıya doğru bastırıp, gözlerimi ve ağzımı bantlarken, diğeri cep telefonunun ışığıyla kolumdaki bileziklerimi çıkartı. Daha sonra beni yattığım koltuktan aşağıya atıp kaçtılar. Evin içinden sürüklenerek, aşağıya kadar inip, komşularıma seslendim. Bazıları uyuyorlardı. Güçlükle sesimi duyurdum. Yanıma gelip, hemen jandarmayı aradılar. Jandarma kısa süre içinde yakaladı. Bileziklerime kavuştum" dedi.

Birkaç bilezik için yaşlı kadını kendi evinde darbettiler

"BİR BİLEZİK YÜZÜNDEN BU YAPILIR MI?"

Hatice Aykut, yaşananlar sırasında bileklerinde, dudağında ve yüzünün bazı bölgesinde morluklar olduğu söyledi.

Annesinin yaşadıkları yüzünden zor saatler geçirdiklerini anlatan Tevfik Buca, "Olay sonrası yanına nasıl gittiğimi hatırlamıyorum. Bilezik yüzünden bir insana bunlar yapılır mı? Daha önceden de kapısını çalıyorlardı. Ancak bu kadar olacağını beklemiyordum. Tek sevindiğimiz şüphelilerin adalet önünde hesap verecek olması. Jandarma ekiplerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Birkaç bilezik için yaşlı kadını kendi evinde darbettiler

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hisarcık Jandarma Antalya Haberler

500

Yorumlar (4)

Asgari ücretli.....!!!:

Yâ insanların yastık altı parası olanlar vardır, Allah daha çok versin/zengin yapsın. . . . . Amma ; 10 bilezik kola takmak, yada bazı kokona kadınların ; Bir kuyumcu gibi, her yerine altın takıp, takkıştırmasına ne demeli. . . . . ?????? Banka kasaları var, o kadar altın, paran varsa, bir küçük kasa kirası, 350 depozit, 350 kira yıllık 750 tl ver, gitsin. . . . . . !!!! ne cana. . . . ? nede mala gelsin. . . . ? 3, 5 kurş hesabını yapma, yada olduğu gibi bankaya yatır, kafan rahat etsin. Olay budur. . . . . !!!!

1
3
yanıtYanıtla
Veysel:

Bileziklerime kovuştum diyor. Teyzem sen yaşadığına şükret giden bilezik olsun.

1
0
yanıtYanıtla
Seren canj:

Bu yaşta sende evde tutma böyle şeyler

1
0
yanıtYanıtla
Kubi:

Omur bou hapis gerekli pislikler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title