Haberler

Yaşamını Yitiren Orman İşçisinin Ailesine 20 Bin TL'lik Kaza Sigortası Çeki

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü Mut Orman İşletme Müdürlüğü'nde işçi olarak çalışırken, geçirdiği kaza sonucunda yaşamını yitiren orman işçisi Kemal Ataseven'in ailesine, Öz Orman-İş Sendikası tarafından anlamlı bir yardım yapıldı.

Orman işçisi Kemal Ataseven, 12 Ağustos 2016 tarihinde geçirdiği kazada yaşamını yitirdi. Öz Orman- İş Sendikası yöneticileri, tüm üyelerine yapılan ferdi kaza sigortası bedeli olan 20 bin TL'lik çeki, Kemal Ataseven'in ailesine törenle teslim ettiler. Mut Orman İşletme Müdürlüğü'nde düzenlenen törene, Mersin Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Öz Orman-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Ali Bilgin, Mut Orman İşletme Müdürü Serdar Kılınç, Öz Orman-İş Sendikası Mersin Şube Başkanı Halim Taşkın, işçiler, merhum Kemal Ataseven'in ailesi katıldı.

Orman Bölge Müdürü Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, "Elim bir kaza sonucu aramızdan ayrılan işçimiz Kemal Ataseven'in anısına ve Öz Orman-iş Sendikası'nın işçimizin ailesine vereceği yardım nedeniyle bugün burada toplanmış bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve mesai arkadaşlarına başsağlığı dilerim. Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanlığı adına Genel Mali Sekreteri Ali Bilgin'e ve yönetimine, verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim" dedi.

Öz Orman-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Bilgin ise "Ferdi kaza sigortası yaptırdığımız merhum kardeşimizin ailesine, sigorta şirketince 20 bin TL ödemede bulunulacaktır. Konuyu kamuya duyurmadaki amacımız, bu uygulamanın diğer sendikalar ve kuruluşlar içinde örnek olması, bu uygulamanın yaygınlaşmasıdır. Bizler her zaman işçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Ayrıca, işçilerimizle kurulan güzel diyalog ve sağlanan çalışma ortamından dolayı Orman Bölge Müdürümüz Mahmut Yılmaz ve ekibine teşekkür ederiz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Mahmut Yılmaz Mersin Mut Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title