Haberler

Yayına damga vuran "yatak" sorusu! Sunucu, Mustafa Hoca'yı uyarmak zorunda kaldı

Güncelleme:

İlahiyatçı Prof. Dr. Mustafa Karataş, bir televizyon programında kendisine gelen soru karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Bir erkek seyirci, Karataş'a eşiyle problem yaşadığından dert yanarak "Yatağı yorganı ayırdık, nikahımız düştü mü?" sorusunu sordu. Karataş ise "yatak yorgan ayrı" sözünün tekrarlanmasına dayanamayarak "Yatak yorgan fazla demek ki" diyerek tepkisini dile getirdi. Hocanın yanıtı karşısında sunucu ise "Hocam" diyerek müdahale etti.

Prof. Dr. Mustafa Karataş, bir programda kendisine gelen soru karşısında şaşkına döndü. Bir erkek seyirci, Prof. Dr. Karataş'a eşiyle problem yaşadığını ifade ederek "Yatağı yorganı ayırdık, nikahımız düştü mü?" sorusunu yöneltti. Karataş, "yatak yorgan ayrı" sözünün sıkça tekrarlanması karşısında "Yatak yorgan fazla demek ki" diyerek tepki gösterdi. O anlarda ise sunucu "Hocam" diyerek Karataş'a müdahale etti.

Bir televizyon kanalında yayınlanan Prof. Dr. Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı'na gelen soru dikkat çekti. Yayına katılan bir erkek seyirci sorusuyla ünlü ilahiyatçıyı şaşkına çevirdi.

Yayına damga vuran 'yatak' sorusu! Sunucu, Mustafa Hoca'yı uyarmak zorunda kaldı

"SENELERDİR AYRI YATIYORUZ, NİKAHIMIZ DÜŞTÜ MÜ?"

Yayına bağlanan seyirci "Hocam ben 30 yıllık evliyim evde huzur yok. İki tane oğlum var, eve gidiyorum eşimin suratı asık oluyor. Kendi hatalarım da çok. Yatağı yorganı ayırdık affedersin. Bana, 'Ben seni sevmiyorum' dedi. Ben de; 'Sevmiyorsan bundan sonra sen benim bacım gibisin' dedim. Yatak yorgan ayrı, senelerdir ayrı yatıyoruz." ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Mustafa Karataş "Sen şimdi boşanmak mı istiyorsun?" deyince seyirci ise "Resmi nikahımız var şu anda fakat imam nikahımız var mı yok mu onu soracağım?" yanıtını verdi.

Yayına damga vuran 'yatak' sorusu! Sunucu, Mustafa Hoca'yı uyarmak zorunda kaldıProf. Dr. Mustafa Karataş

HOCANIN ÇIKIŞI KARŞISINDA SUNUCU MÜDAHALE ETMEK ZORUNDA KALDI

Prof. Dr. Karataş, "yatak yorgan ayrı" sözünün sıkça tekrarlanması karşısında "Yatak yorgan fazla demek ki" diyerek tepki gösterdi. O anlarda ise sunucu Nursel Tozkoparan "Hocam" diyerek Karataş'a müdahale etti.

Yayına damga vuran 'yatak' sorusu! Sunucu, Mustafa Hoca'yı uyarmak zorunda kaldı

HOCANIN SÖZLERİ STÜDYOYU KAHKAHAYA BOĞDU

Karataş, seyirciye verdiği yanıtta ayrı odada yatmanın nikahı düşürmeyeceğini söyleyerek, "Sen benim bacım gibisin" sözlerin haram olduğunu ifade etti. Karataş'ın konuşmasının sonunda sarf ettiği "Siz sabredin yorganları birleştirin" sözleri ise stüdyoyu kahkahaya boğdu.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Mustafa Karataş Mustafa Hoca Karataş Televizyon Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?
500

Yorumlar (21)

Bozkurt:

Mustafa karadaşı hoca bilip islama saldırıyorlar şunu bilsinlerki ha Mustafa Karataş ha Mustafa Kemal dinle alakası yok

60
228
yanıtYanıtla
mehmet:

diyaneti kuran Mustafa Kemal. bu gün. camiye gidip dua ediyorsan onun sayesinde.

yanıt208
yanıt225
kerem can:

Mehmet işine bak kimse kimsenin sayesinde diye milletin aklıyla dalga geçme.

yanıt170
yanıt130
mehmet Yılmaz:

sen dindarsın galiba unutma her nefis ölümü tadacaktır ve huzura gidecektir önce senin gibiler

yanıt40
yanıt29
Perwer:

Mehmet: biz inananlar her şeyimizi Allah’a borçluyuz. Bu tür konuları Kemal Atatürk gibi kişilere indirgemek yanlıştır. Adamı her konuya malzeme yapmaktan vazgeçin artık

yanıt206
yanıt42
JY:

MUSTAFA KEMAL PASA'YA SAYGI DUYMAYAN GITSIN BU ULKEDEN.

yanıt145
yanıt210
haksız mıyım:

ben bu ükenin has evladıyım ve hiççç bir hırbo beni birilerini sevmeye zorlayamaz. dilediğimi severim. Allahı severim, iman edenleri severim. bir de inanmasa bile güzel ahlaklı insanlarla yaşayabilirim.

yanıt35
yanıt12
Seyda Özdemır:

Allah istemiş Mustafa Kemal Paşa doğmuş ve Allah istemiş baş komutan olmuş. Bilinmeli ki Rabbim istemeseydi olmazdı onun için inanların saygı duyması gerek.

73
75
yanıtYanıtla
MÜCAHİD:

bu mantıkla Allah istemiş firavun doğmuş Allah istemiş Nemrut doğmuş Allah istemiş Ebu Cehiller Süfyanlar münafıklar doğmuş ve doğmaya devam ediyor. Allah akıl vermiş ki doğruyla yanlışı ayrdedelim diye aklını kullan biraz şeyda

yanıt1
yanıt0
zaid aydın:

Bu zamanda yatak ve yorganda kullanılan elyaflar harareti yükseltiyor. Hararette tartışmalara ve kavgalara neden oluyor. En iyisi YÜN.

37
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title