Haberler

Türker İnanoğlu'nun kaybının ardından eşi ve eski eşinden veda mesajları geldi

Güncelleme:

Türker İnanoğlu'nun 88 yaşında hayatını kaybetmesinin ardından eski eşi Filiz Akın ve 50 yıllık eşi Gülşen Bubikoğlu veda mesajları yayınladı. Akın mesajında "Son çınarı, oğlumun babasını kaybettik" derken Bubikoğlu da "Kıymetli eşimi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim" dedi.

Türk sinemasının 'Bay Sinema'sı olarak nam salan ünlü yönetmen ve yapımcı Türker İnanoğlu, rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede 87 yaşında hayatını kaybetti. İnanoğlu'nun vefatının ardından eski eşi Filiz Akın ve 50 yıllık hayat arkadaşı Gülşen Bubikoğlu'ndan paylaşımlar gecikmedi.

AKIN: BAY SİNEMA MAALESEF YOK ARTIK

Filiz Akın, 1964 ile 1974 yılları arasında evli kaldığı ve İlker İnanoğlu adını verdikleri bir oğlu olan Türker İnanoğlu'nun kaybının ardından yaptığı paylaşımda "Uzun süredir hastalıklarla uğraşıyordu. Doktorları ve ailesinin bütün gayretine rağmen kurtarılamamış… Hayatında pek çok şeyden de fazla sinemayı seven, gerçekten de son günlerine kadar üreten, önce yönetmen ve yapımcı daha sonra sadece prodüktör olarak devam eden son çınarı, oğlumun babasını kaybettik! Başta eşinin, çocukları Zeynep ve İlker'in, torunlarının ve tüm sinema camiasının başı sağ olsun, sabırlar diliyorum… "Bay Sinema" maalesef yok artık…" dedi.

Türker İnanoğlu'nun kaybının ardından eski ve yeni eşinden veda mesajları geldi

BUBİKOĞLU: DERİN ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİM

1974 yılında yapımcı Türker İnanoğlu ile nikah masasına oturan Gülşen Bubikoğlu, eşinin vefatının ardından yaptığı paylaşımda "Çok kıymetli eşim Türker İnanoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim" ifadelerini kullandı.

Türker İnanoğlu'nun kaybının ardından eski ve yeni eşinden veda mesajları geldi

VEFAT HABERİNİ BAKAN KOCA DUYURDU

Ünlü yönetmenin vefat haberini sosyal medya hesabından duyuran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı paylaşımda, "Sanat dünyamızın ünlü isimlerinden yapımcı ve film yönetmeni Türker İnanoğlu geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Sevenleri olarak acımız büyük." ifadelerini kullandı.

Türker İnanoğlu'nun kaybının ardından eski ve yeni eşinden veda mesajları geldi

YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

İnanoğlu'nun damadı gazeteci Cüneyt Özdemir, sosyal medya hesabından kayınpederinin cenaze programını paylaşarak, "Türker İnanoğlu'nun cenaze merasimi şu şekilde planlanmıştır. 4 Nisan Perşembe, 10.00 Tim Show Center'da töreni. Öğle namazına müteakip Levent Barboros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Kanlıca Aile Mezarlığı'na defnolunacaktır" dedi.

Türker İnanoğlu'nun kaybının ardından eski ve yeni eşinden veda mesajları geldi

Ecem Altan
Haberler.com - Yaşam

Gülşen Bubikoğlu Türker İnanoğlu Filiz Akın Gülşen Sinema Magazin Yaşam Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu?
500

Yorumlar (7)

sade vatandaş:

yapacak bir şey yok gıybet olmasın zamanında iki güzel hatunla mutlu mesut yaşamış her ölümlü fani gibi geldiği yere döndü hiç hoşunuza gitmeyecek biliyorum ama herkes bunu tadacak bir gün ..yarın gidip faturamı ödeyeyim arabamın modeli eskidi yenisini alayım bodruma tatile gideyim kul millet yetim hakkı yiyip milletin malını eşe dosta yandaşa peşkeş çekeyim.. diyeceksiniz ama vaktiniz yetmeyecek sizi yukarıdan çağıracaklar siz orada hesap verirken biz ise burada helvanızı zevkle yiyeceğiz

78
41
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Güzel güzel ölümü anlatıp,hiç ölmeyecekmiş gibi sözü bitiren emekli mal dayı

yanıt100
yanıt16
fahrettin kılınç:

Sen hala gothegitme'dinmi

yanıt16
yanıt2
Hayri :

Bu da yaradan ın kullara yuklediği bir özellik cenazelere bakın herkezde iyiki ben canlıyım havası vardır yakınlar falan teselli edilir alalacele mezar işi biter yalandan tokalaşmalar falan dağılınır mezarlıktan,oradakilerin hepsi için gerçekleşecek bir sonu kimse gönülden hissetmez halbuki mezarlıklarda tek gerçek vardır vay be bende buraya gelecem

yanıt16
yanıt0
Dilek Usta:

Allah rahmet eylesin,

62
1
yanıtYanıtla
Alkurt:

Allah rahmet eylesin, cevirdigi filimlere cok baktik

6
0
yanıtYanıtla
Nur Saglamoglu Sarikaya:

Rahmetli amcamiz zevkliymis zamaninda, guzel eslerle evlenmis yalan dunya simdi kara toprak

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title