Haberler

Ordu'da Beslenen Danalara Devlet Adamlarının İsimleri Verildi

Güncelleme:

Ordu'da tarım ve hayvancılık ile uğraşan Uygar Yılmaz, beslediği danalara, tavırlarına göre İsrail, Fransa, Yunanistan ve ABD devlet adamlarının adını verdi.

Beslediği danalara huylarına göre İsrail, Fransa, Yunanistan ve ABD devlet adamlarının adını verdi

ORDU - Ordu'da tarım ve hayvancılık ile uğraşan Uygar Yılmaz, beslediği danalara, tavırlarına göre İsrail, Fransa, Yunanistan ve ABD devlet adamlarının adını verdi.

Altınordu ilçesinde yaşayan Yılmaz, beslediği danalarından siyah olanına 4 ay önce Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un adını verdi. 3 hayvanına da tavırlarına göre Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve ABD Başkanı Joe Biden'in adını veren Yılmaz, bu şekilde tepkisini göstermek istediğini söyledi.

"Siyah olan danamın huyunu Macron'a benzettim ve o adı verdim"

Uygar Yılmaz, "Siyah olan danaya Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un adını verdim. Bunun gerekçesi ise bu siyah dananın sarı olanlar ile anlaşamaması. Macron da ırkçılık yaptığı için danamın da huyunu ona benzettim ve böyle isim verdim. Adını 4 ay önce verdim, Macron diye çağırdığımda da geliyor" dedi.

"İşgalci danama Netanyahu adını verdim"

İlk olarak 4 ay önce siyah renkli danasına Macron adını verdiğini, son günlerde ise Müslümanlara yönelik saldırıların ardından bu isimleri taktığını aktaran Yılmaz, "Tüm Müslümanlara karşı bir zulüm var, İsrail Gazze'de Müslüman kardeşlerimize zulüm ve işgallerde bulunuyor. Danalarımdan bir tanesinin adını, işgalci olduğu için İsrail Başbakanı Netanyahu olarak adlandırdım. Diğer danalar ile anlaşamıyor ve insanları da rahatsız ediyor" diye konuştu.

"Biden ve Miçotakis isimli danalarım da var"

Yılmaz, "Danalardan bir tanesinin adını Joe Biden verdim çünkü tam bir ikiyüzlü. Yanına geldiğinizde seviyor, bazen kaçıyor; yani Amerika'nın tam da şu anda izlediği politikayı temsil ediyor. Diğer danam ise Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis. Bu dana da herkesin bahçesine girer ve her yeri kendisinin gibi benimser" ifadelerini kullandı.

Savaşların durmasını temenni ettiklerini kaydeden Yılmaz, tepki olması adına hayvanlara bu şekilde isimler koyduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Yunanistan Fransa İsrail Ordu Genel Yaşam Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler? Halal All Day / Haram All Night akımı nedir, (TİKTOK) Halal All Day ne demek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title