Haberler

Mehmetçiklere Atkı Ören Öğrencilere Karaosmanoğlu'ndan Teşekkür

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Afrinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nda mücadele eden Mehmetçikler için atkı, bere ve battaniye ören Körfez İGSAŞ Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Afrinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda mücadele eden Mehmetçikler için atkı, bere ve battaniye ören Körfez İGSAŞ Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de yürürtüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda mücadele veren askerlere destek için atkı, bere ve battaniye ören Körfez İGSAŞ Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Ziyarette Karaosmanoğlu'na Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt eşlik etti. Ziyaret sırasında Değerler Eğitimi dersine katılan ve öğrencilerle beraber vakit geçiren Karaosmanoğlu, "Öğretmenlerimiz öğrencilere rol modeldir. Sizlerden geleceğe umutla bakan, araştıran, morali yüksek, hedefi ve ideali olan gençler yetiştirmenizi istiyorum. Bunun yanı sıra çocuklarımızın ve gençlerimizin yeteneklilerini keşfetmemiz de elzem bir durumdur" dedi.

Mehmetçikler için atkı ve bere ören öğrencilere teşekkür eden Karaosmanğolu, "İnsan inanınca ve sevince yapamayacağı iş yoktur. Öğretmenlerimizin sizlere ve insanlığa olan sevgisi tüm engelleri kaldırıyor. Unutmayalım ki iyiler her zaman kazanır. Bizlerin de gündeminde bu gibi güzel ve anlamı olan güzel işlerle doldurmalıyız" ifadelerini sarf etti. Gençlerin hayata her zaman umutla bakması gereğini de vurgulayan Karaosmanoğlu, "İyimser ve enerji dolu olun. Bu ülkenin üretken ve sevilen hayırlı evlatları olarak sizler bizlerin geleceğisiniz. Vatanımızı sizlere emanet edeceğiz. Bu anlamlı projeniz içinde sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Eğitim sistemi ve yapılan yeniliklerede değinen Karaosmanoğlu, "Eğitim olmazsa olmazımızdır. İGSAŞ Ortaokulumuz sistemi oturmuş ve başarılı bir eğitim yuvasıdır. Şahsımın öğretmenlik yaptığı dönemlerinde seksen iki kişilik sınıflarda ders verdiğimi hatırlıyorum. Çok şükür o günler artık geride. Şimdilerde okullarımızdaki tekli eğitimin yapılması için çalışmalarda hızlı bir şekilde yapılmaktadır. Öğretmenlerimizin yetiştireceği öğrencilerimizin ahlaklı olması her şeyin önündedir. Gençlerimiz artık kendilerini ispat etmek için yabancı dil öğrenmeleri de gerekmektedir" şeklinde konuştu.

Hayatın içerisinde olan gençlerimizin başarıyı yakalamada şansları artacaktır vurgusunu yapan Karaosmanoğlu, "Öğretmenlerimizden bir ricam da öğrencilerimizin ailelerini de tanımalıdır. Unutmayalım ki bir genci dahi kaybetmeye lüksümüz yoktur. Mücadelemiz de budur" diyerek sözlerini tamamladı. Oldukça samimi geçen görüşmede duygularını ifade eden "Yeni okul binamızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Güzel bir okula kavuştuk. İnşallah bu okulumuzdan geleceğin bilim insanları, iş dünyasının temsilcileri ve dünyaya adalet dağıtacak gençler yetişecektir" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

İbrahim Karaosmanoğlu İsmail Baran Afrin Yaşam Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title