Haberler

    Köpeği Zehirlenen Kadın Gözyaşlarına Boğuldu

    Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan 65 yaşındaki yürüme engelli Ayşe Küçük’ün her türlü işini gören 6 yaşındaki 'Lesi' isimli doberman cinsi köpeği zehirlendi.

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan 65 yaşındaki yürüme engelli Ayşe Küçük'ün her türlü işini gören 6 yaşındaki 'Lesi' isimli doberman cinsi köpeği zehirlendi.Evinin bahçesine gömdüğü köpeğinin başında oğlu ile birlikte gözyaşı döken engelli kadın yapanların cezasız kalmamasını istedi.

    Marmaris'e bağlı İçmeler Mahallesinde oğlu Ali Kırmızı (32) ile birlikte yaşayan yürüme engelli Ayşe Küçük'ün hayatı 6 yıl önce yavru iken alıp beslediği doberman cinsi dişi köpeği Lesi'nin zehirlenmesiyle kabusa döndü. Engelli kadının küçükten eğittiği Lesi, markete alışverişe gidiyor, su taşıyor ve sahibinin pazardan aldığı eşyalarını taşımasına kadar her türlü günlük işlerini yapıyordu.Yeteneği bununla kalmayan akıllı köpek, misafir ve evin oğlu Ali Kımızı eve döndüğünde kapıyı açıyor ve yorgun olduğu zaman ona masaj bile yapıyordu. Küçük ailesinin yanı sıra mahalle sakinleri ve turistler tarafından da çok sevilen bir köpek olan Lesi, önceki gün kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından evin bahçesinde zehirlendi. Sahibi tarafından hemen veterinere götürülen köpek tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Lesi'nin ölümü Ayşe Küçük ve oğlu Ali Kırmızı'yı yasa boğdu. Köpeğin öldüğünü öğrenen mahalle sakinleri ve turistler de büyük üzüntü yaşadı. Engelli Ayşe Küçük, eli ayağı olan köpeğini bahçede kazdığı mezara gömdü. Başından bir dakika bile ayrılmadığı köpeği için gözyaşı döken Küçük," O benim her şeyimdi.Beni hayata bağlayan tek yardımcım oldu. Kocamı kanserden kaybettikten sonra bana yoldaş oldu. Markete alışverişime o gidiyordu. Ağzına 5 litrelik pet şişe veriyordum mahalleden bana su taşıyordu. Pazara beraber giderdik. Bu kadar akıllı bir hayvandan ne istediler? Yapanlar Alllah'ından bulsun" diyerek tepki gösterdi.

    Fırında çalışan Ali Kırmızı ise, gözyaşlarını tutamayarak, "O hayvan olmanın ötesinde bir insan kadar akıllıydı. Ben işten geldiğimde kapıyı açar, yorgun olduğumda bana masaj yapardı. Köpeğimizi kıskandılar ve zehirlediler. Yapanlar cezasız kalmasın" diye konuştu.

    Kaynak: DailyMotion.com / Yaşam

    Türkiye Gazetesi Ayşe Küçük Marmaris Muğla Yaşam Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title