Haberler

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Güncelleme:

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olduğu konuşulan İsviçreli şarkıcı Nemo, yarışma sonrası değerlendirmelerde bulundu. Eşcinsel şarkıcı Nemo, kupasını aldıktan kısa bir süre sonra kupayı yanlışlıkla kırdığını anlattı. Nemo, LGBT paçavrasını yarışmaya sokamadığına dert yanıp "Eurovision izin vermediği için kendi bayrağımı gizlice içeri sokmak zorunda kaldım. Bu açıkça çifte standarttır." açıklamasını yaptı.

İsveç'in Malmö kentinde önceki gece düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nı, İsviçre'yi temsilen yarışan Nemo kazandı. "The Code" adlı şarkıyla LGBT propagandası yapan şarkıcı, yarışma sonrası yaptığı açıklamayla da skandala imza attı.

İsveç'in Malmö kentinde düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nda "The Code" adlı şarkıyla yarışan İsviçreli şarkıcı Nemo birinci oldu. Eşcinsel şarkıcının giyimi ve şarkısının sözleri Eurovision'a damga vururken kazandığı birincilik de LGBT'nin tekrar gündem olmasına neden oldu.

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

"EUROVISION KUPASINI KIRDIM"

Yarışma sonrası konuşan basın mensuplarına konuşan Nemo, kupasını aldıktan kısa bir süre sonra kupayı yanlışlıkla kırdığını anlattı. Nemo ayrıca, "Eurovision izin vermediği için kendi bayrağımı gizlice içeri sokmak zorunda kaldım. Umarım başkaları da bunu yapmıştır. Bu açıkça çifte standarttır. Kodu kırdım, kupayı da kırdım. Kupa belki düzeltilebilir ama Eurovision'un da düzeltilemeye ihtiyacı var." dedi.

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

"DAHA FAZLA ŞEFKATE İHTİYACIMIZ VAR"

24 yaşındaki şarkıcı, "Umarım bu yarışma vaadini yerine getirir ve herkes için barışı savunmaya devam eder. Daha fazla şefkate, daha fazla empatiye ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

NEMO KİMDİR?

Kısa adıyla Nemo olarak bilinen Nemo Mettler, 3 Ağustos 1999'da dünyaya geldi. Berlin'de yaşayan şarkıcı rap müzikle de ilgilenirken ilk uzun çaları 2015 yılında Clownfish ismiyle çıktı.

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

3 uzun çaları bulunan Nemo farklı müzik yarışmalarında 2017 ve 2018 yıllarında da pek çok ödül kazandı. Nemo ayrıca 2022 yılında The Masked Singer İsviçre'nin ikinci sezonuna katılarak beşinci olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

İsviçre LGBT Müzik Yaşam Kültür Sanat Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500

Yorumlar (40)

Serhat Dere:

Allah tüm lgbt lilere güc sabir kuvvet ve yardim etsin.lgbt bireyleri dunyanin her yerinde ayrimciliğa ugruyor,lgbt elbet bir gun hür olacaktir.lgbt bir onurdur,dogustandir,suc degildir ahlaksizlik degildir.Lgbt olunmaz lgbt dogulur.allahin yarattigi bu duyguyu kimse kinayamaz.

57
772
yanıtYanıtla
Musa:

Sizleri hiç bir zaman normal görmeyeceğim.. birde burada Acıtasyon yapıyor

yanıt441
yanıt36
azyazar yazmaz:

Bunun yazdıklarını yemeyin sadece kuyuya taş atmış çıkartmaya çalışanlara gülmesi için malzeme vermeyin.

yanıt31
yanıt3
abdullah oz:

Allah işe lgbt yi Bi araya koydun ya ne diyeyim tam komedisiniz

yanıt24
yanıt3
birisi:

abi sence Allah lgbt lere yardım eder mi? hjvjhzgvjdgvf

yanıt86
yanıt9
serhat sizer:

Bilimsel olarak ispatlandı bu doğuştan bir cinsiyet falan değil. LGBT'lilerin çok düşük kısmı doğuştan hormonsal bozukluk, çok büyük kısmı sonradan sapkınlıktan tercih ediyor. Dikkat edersen son zamanlarda artık herkes artık bunu "Tercih" olarak nitelendiriyor. Hastalık konusuna gelince; nasıl doğuştan fiziksel, psikolojik, hormonsal bir hastalık tedavi ediliyorsa bu da tedavi edilir. Bir sürü örneği var. Doğuştan kadınlığa meyilli erkek östrojen hormonu yükleyeceğini testosteron yüklesin.

yanıt40
yanıt4
Bahadır:

Cehennemin yakıtları bunlar sanırım! Kıyamet yakın!

351
54
yanıtYanıtla
JY:

CENNET CEHENNEM HEPSI YALAN DOLAN PALAVRA ARAP MASALI.

yanıt19
yanıt131
ARSLANOĞLU Hakan:

JY Şeytan seni görse şapka çıkarır..

yanıt49
yanıt8
MM İİ:

JY yaratıcıya inan cehennemin ve şeytanın yaratılması, onları yaratan Zat'ın kemalini gösterir. Allah’ın sonsuz merhamet sahibi olduğunun en açık delillerinden biri de Allah’ın kendilerini yoktan var edip bin bir çeşit nimetlerle donattığı halde, hâlâ kalkıp ona karşı saygısızca davrananları yok etmemesi, rızıklarını kesmemesi, derhal dillerini lal etmemesi, gözlerini kör kulaklarını sağır etmemesi, onları bir anda cehennemin dibine sokmaması, bir anda canlarını alıp cehenneme yollamamasıdır.

yanıt26
yanıt4
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title