Haberler

Erdemoğlu Ailesi Fen Lisesi ve Sağlık Ocağı Yapacak

Erdemoğlu ailesinin Adıyaman Besni İlçesine yaptıracağı 16 derslikli Ali Erdemoğlu Fen Lisesi ve Oyratlı köyüne yaptırılacak Ali Erdemoğlu Sağlık ocağı protokolü Adıyaman Valiliğinde imzalandı.

Erdemoğlu ailesinin Adıyaman Besni İlçesine yaptıracağı 16 derslikli Ali Erdemoğlu Fen Lisesi ve Oyratlı köyüne yaptırılacak Ali Erdemoğlu Sağlık ocağı protokolü Adıyaman Valiliğinde imzalandı.

Protokolü Erdemoğlu ailesi adına Ali Erdemoğlu ve Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı tarafından imzalandı. Erdemoğlu ailesi daha önce başta Besni ilçesi olmak üzere okullar, sağlık ocakları, taziye evleri ve yurtlar yaptırmıştı. Erdemoğlu Holding tarafından Besni ilçe merkezinde yapılacak olan 16 derslikli Fen Lisesi ile Oyratlı Köyünde yapılacak olan sağlık ocağı protokolü valilik makamında Vali Nurullah Naci Kalkancı ve Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu başkan yardımcısı ve Merinos Halı yönetim kurulu başkanı Ali Erdemoğlu tarafından imzalandı. Adıyaman Valiliğindeki düzenlenen protokol imza törenine Besni Kaymakamı Ahmet Gençer, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya ve İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Öz'de katıldılar. Adıyaman İline, Besni İlçesine ve Türkiye'nin birçok bölgesinde yaptıkları sosyal sorumluluk projeleri dolayısıyla Erdemoğlu ailesine teşekkür eden Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, "Erdemoğlu ailesinin Adıyaman'da ve ilçelerinde her alanda hizmetleri görmekteyiz. Erdemoğlu ailesi, babaları merhum Mehmet Erdemoğlu'nun vasiyeti ile helal ve meşru kazançlarıyla memleketin ihtiyacı olan her alanda hizmet vermektedir. Çocuklarımıza güvenli bir gelecek oluşturmak için Erdemoğlu ailesi tarafından yaptırılacak Ali Erdemoğlu Fen Lisesi ve Oyratlı köyüne yaptırılacak Sağlık ocağının imza töreninde bir aradayız. İlimize yaptıkları yardım ve yatırımlardan dolayı Ali Erdemoğlu'na ve Erdemoğlu ailesine devletimiz ve hemşehrilerimiz adına gönülden teşekkür ederim" dedi. Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Merinos Halı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu, eğitim başta olmak üzere sosyal sorumluluk projelerinin her alanında yatırım yapmak için üstün çaba harcadıklarını ifade ederek, "Erdemoğlu ailesi olarak babamız Mehmet Erdemoğlu'nun açtığı hizmet yolunda devam ediyoruz. Başta doğup büyüdüğümüz Besni ilçesi olmak üzere ihtiyaç olan her yeri ulaşmaya katkı sağlamaya çalışıyoruz. Besni İlçemize eğitim alanında birçok yatırım yaptık ancak en önemlilerinden birisi olan Mehmet Erdemoğlu Fakültesini bitirmenin gururunu yaşıyoruz. Önümüzde öğretim yılında öğrenci almaya başlayacaktır. İlk etapta fakültemiz tekstil mühendisliği ve işletme bölümünden öğrenci alacaktır. İleri ki yıllarda ise yine Besni ilçemize ikinci bir fakülte binası yapmayı planlamaktayız. Bu şehre ve bu ülkeye olan vefa borcumuzu elimizdeki tüm imkanları kullanarak ödemek istiyoruz. Bu ülkede kazandığımız paraları, tekrar bu ülkeye eğitim, sağlık, cami ve hizmet olarak geri veriyoruz. Bu gün burada Besni İlçemiz için Fen Lisesi protokolü imzalamak için bir araya geldik. Fen lisesi 16 derslik olarak planlandı ve öğrencilerin kalacağı yurt yapmayı da düşünüyoruz. Ayrıca aile olarak bu hizmetleri tamamladıktan sonra 2020 yılında Adıyaman il merkezinde Teknik ve Meslek Lisesi de yapacağız" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Erdemoğlu Holding Naci Kalkancı Adıyaman Besni Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title