Haberler

Edirne'de Fırtına Sonucu Çok Sayıda Ağaç Devrildi

Güncelleme:

Edirne'nin Keşan ilçesinde etkili olan fırtına ve sağanak yağış, Mehmet Gemici Cennet Bahçesi'nde 20 ağacın zarar görmesine neden oldu. Bahçe geçici olarak kapatıldı ve hasar giderme çalışmaları yapılacak.

Edirne'nin Keşan ilçesinde etkili olan kuvvetli lodosta ağaçlar kökünden söküldü. İspat Cami Mahallesi Kurtuluş Caddesi Mehmet Gemici Cennet Bahçesi'ndeki 20 ağaç devrildi, bazı ağaçların dalları kırıldı. Devrilen ağaçlar nedeniyle kameriyeler, sokak lambaları ve çöp tenekeleri zarar gördü. Bahçenin önündeki bir büfenin de demir sundurması çöktü. Bahçe, hasarın giderilmesi ve ağaçların kaldırılması için geçici olarak kapatıldı. Keşan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, temizlik çalışması başlattı.

Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da da yağış ve fırtınanın etkili olduğunu belirterek, "Dün akşam meydana gelen fırtına ve yağış sebebiyle Mehmet Gemici Cennet Bahçesi'nde bulunan 20 ağacımız maalesef zarar gördü. Ağaçların kökünden söküldüğü fırtınada bahçemiz içindeki kamelyalarımız, aydınlatmalarımız ve duvarımız da tahrip oldu. Meydana gelen zararı onarmak için Mehmet Gemici Cennet Bahçesi'ni geçici bir süreliğine kapatma kararı aldık. Hasar giderme çalışması sonrasında bahçe yeniden hizmete açılacaktır" dedi. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Fırtına Edirne Bahçe Keşan Keşan Çevre Hava Durumu Doğal Afetler Belediye Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title