Haberler

Bodrum'da Sosyal Etkinlik Merkezi açıldı

Güncelleme:

Bodrum Belediyesi tarafından Güvercinlik Mahallesi'nde Sosyal Etkinlik Merkezi Projesi hayata geçirildi.

Güvercinlik Mahallesi Sosyal Etkinlik Merkezi'nin açılış töreni, geçen gün Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayri Karagöl, meclis üyeleri, bölge muhtarları, ilgili birim müdürleri, emekçi kadınlar ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Açılış töreninin ilk konuşmacısı olan Güvercinlik Mahalle Muhtarı Günay Şafak, etkinlik merkezi ile ilgili duygularını dile getirirken mahallelerine böyle bir merkez kazandırdıkları için Belediye Başkanı Aras'a ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Halk Eğitim Müdürü Karagöl ise belediye ile güzel bir iş birliklerinin olduğuna ve çeşitli kursları birlikte planladıklarına değinirken Güvercinlik Mahallesindeki yoğun kurs taleplerini karşılamak üzere açılan merkezde bugünden itibaren tüm talepleri karşılamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Karagöl, belediyeye çalışmaları dolayısıyla teşekkür ederek sözlerine son verdi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, bu kurs merkezi ile bölgenin bir ihtiyacına daha cevap verdiklerini belirterek, Mumcular'da da en kısa zamanda böyle bir merkez açacaklarının müjdesini verdi. Bodrum'un her yerinde bu merkezlerin olmasının gerekliliğine vurgu yapan Başkan Aras, vatandaşların ve çocukların ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik çalışacaklarını söyledi.

Başkan Aras, "2019 yılından bugüne kadar 45 bini aşkın insanımız çok farklı dallarda kurslar gördüler. Halk Eğitim Merkezimizle iş birliği içinde açılan kurslarda kursiyerlerimiz meslek öğrenirken yapılan ürünlerin satışına da belediye olarak biz destek olacağız" dedi.

Konuşmaların ardından tüm katılımcılarla birlikte kurdele kesimi gerçekleşti ve etkinlik merkezi gezildi.

Bölge yaşayanlarının edinecekleri el becerileri ile ekonomik yaşantılarına katkı sağlayabilecekleri imkanları sunan etkinlik merkezinde, 230 metrekare alana sahip derslik, kütüphane, öğretmen odası, bekleme alanı ve mutfak bulunuyor. Bodrum Belediyesi Güvercinlik Mahallesi Sosyal Etkinlik Merkezi'nde, ilçe Halk Eğitim Müdürlüğünün planlaması doğrultusunda kurslar açılacak.

Kaynak: ANKA / Yaşam

Güvercinlik Ahmet Aras Bodrum Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title