Haberler

"6 Şubat depremini 10 dakika önceden haber verdim" diyen isim İstanbul için net konuştu: Deprem olmayacak

Güncelleme:

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremi 10 dakika önce bilen Gudatu mahlasıyla tanınan Nurcan Çinkara, Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programında olası İstanbul depremi için "Büyük bir şey beklemiyorum" dedi.

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Haberler.com'un YouTube kanalında Haber Bahane programının bu haftaki konuğu Kahramanmaraş merkezli depremi 10 dakika önceden bildiğini söyleyen Gudatu mahlasıyla tanınan Nurcan Çinkara, oldu. 2024 yılında olası İstanbul depremini beklemediğini söyleyen Çinkara, Karlıova-Yedisu üzerinde bir deprem beklediğini söyledi.

"KARLIOVA'DAKİ DEPREMDEN SONRA BARAJ TAŞACAK"

Depremlerle ilgili düşüncelerinden bahseden Çinkara "Geçtiğimiz sene başında deprem olacak diye paylaşımlar yapmaya başlamıştım. Depremden 10 dakika önce de Instagram'da canlı yayın açarak söyledim. Bu sene ülkemizde Karlıova-Yedisu üzerinde deprem bekliyorum. Barajla ilgili de bazı sıkıntılar bekliyorum. İstanbul'da şu an büyük bir deprem beklemiyorum. Bir gün illa olacak ama bu sene beklemiyorum. Karlıova'da beklediğim depremde barajın patlama sıkıntısı var" dedi.

'6 Şubat depremini 10 dakika önceden haber verdim' diyen isim İstanbul için net konuştu: Deprem olmayacak

"MADDİ OLARAK SIKINTILAR YAŞAYIP SONRASINDA YÜKSELECEĞİZ"

2024 yılı için tahminlerini söyleyen Çinkara, sözlerine şöyle devam etti: "Ortak para birimi için adımlar atılacak. Amerika başkanı değişecek. Çin ve Türk ülkelerinin dahil olduğu bir ortak para birimi bekliyorum. Çin, Rusya ve İran da içinde olacak. Maddi olarak ülkece sıkıntılar yaşayacağız ama ilerleyen süreçlerde düzelecek. Maddi olarak çok yükseleceğiz. Avrupa Birliği tarzında bir oluşum olmaya başlayacak. Kıtlık ve susuzluk bizim ülkemizde çok olacak şeyler değil. Suyla alakalı sıkıntılar olacak ama susuzluk olmayacak. Covid-19 benzeri bir salgın olacak, öksürük ve akciğer problemleri yaşanacak."

31 Mart'ta yapılacak seçimle ilgili konuşan Çinkara, "Türkiye'deki siyasette de değişimler olacak. Ekrem İmamoğlu değişecek" ifadelerini kullandı.

Ecem Altan
Haberler.com - Yaşam

Kahramanmaraş İstanbul YouTube Deprem Magazin Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Ali Teke:

İstanbul muradına kavuşuyor desene ?? Herşeyin yenisi iyidir iyi

78
114
yanıtYanıtla
Deniz:

Kullu muneccim kezzab..butun muneccimler yalancidir

111
3
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

acaba emekliler seyyanen zam alacakmı alacakları zamla maaşları asgari ücret seviyesine çıkacakmı seçimlerden sonra emeklilere geçen seçimlerde olduğu gibi zam verilmeyip kabak çekirdeği gibi ortada bırakılacakmı her şeyi bilen gudatu hanfendi bunu biliyormu

61
9
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Kezban bak işine,gündem zaten yoğun sen bi dur şimdi

60
4
yanıtYanıtla
Turan Şahin:

enflasyon kaç deyin,bakalım biliyormu)))

41
3
yanıtYanıtla
Zbandak:

Bu ülkede birazcık meşhur olayım 3 5 yerde haber olayım dersen deprem diyeceksin başka birşeye gerek yok

30
2
yanıtYanıtla
anti mizantropist:

seçim olacak mı? dikkat edilecek kelime "seçim"

11
3
yanıtYanıtla
Metin Öge:

Offff bıktık şu herdalın uzmanı demem yorumcularındn. Felaket tellalı gibisiniz. Baraj taşacak yerler ayrılacak eeee sende kına yakarsın ozaman. Halk zaten burnu dan soluyor insanları galeyana getirmenin ne anlamı var

3
0
yanıtYanıtla
Arman Usa:

vay anasini isimiz falcilara kaldi desene

3
0
yanıtYanıtla
TT:

Bu gibi soytarıları neden gösteriyorsunuz ki...Ayıp yahu...Gösterilebilecek başka haber mi yok...

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title