Haberler

Yasak Elma'nın müstehcen sahnesi Fox'un başını yaktı

Güncelleme:

Fox TV'nin entrika bombası dizisi Yasak Elma, yayınlanan son bölümündeki müstehcen sahne ile olay oldu. Aile yapısını bozduğu gerekçesiyle tepkilerin odağına yerleşen dizi, RTÜK'e şikayet edildi.

Fox TV'nin pazartesi akşamları ekrana gelen entrika bombası dizisi Yasak Elma, 95. bölümüyle olay oldu. Kadrosuna dahil ettiği Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Güney Kalkan'ın ardından entrikanın dozunun gittikçe arttığı dizide, genç oyuncu Nilperi Şahinkaya ile Oktay'ın müstehcen sahnesi son bölüme damgasını vurdu.

MÜSTEHCEN SAHNE İZLEYECİYE PES DEDİRTTİ

Bahar karakterine hayat veren Şahinkaya, fırtınalar estiren dizinin entrika dozunu müstehcen sahne ile ikiye katladı. Hasan Ali'nin ölen eşi Filiz'in yeğeni Bahar'ı canlandıran oyuncu, son bölümde Yıldız'ın eşi Çağatay rolündeki Berk Oktay'la yatak sahnesi izleyenlerin karşısına çıktı.

AİLE YAPISINI BOZUYOR

Müstehcen sahnenin ardından sosyal medyada gündem olan dizi, izleyiciler tarafından RTÜK'e şikayet edildi. Aile yapısını bozduğu gerekçesi ile şikayet edilen dizinin, bir sonraki bölümü merak içinde beklenirken, gözler RTÜK'ten gelecek karara çevrildi.

Yasak Elma sınırı aştı RTÜK dizinin ipini çekiyor! FOX'u yakan yatak sahnesi

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Dizide yaşadıkları aşkla gündemden düşmeyen Yıldız ve Çağatay, yaşadıkları son olaydan sonra ayrılık kararı aldı. Yıldız'a laf gelmemesi için ayrılık kararını bir kaç ay sonra açıklayacağını söyleyen Çağatay, evi terk etti. Bir otelin barında içki içtiği sırada Çağatay'ın yanına dertleşmek giden Bahar, onunla beraber içerek Çağatay'ın daha da sarhoş olmasını sağladı.

Sarhoş olduktan sonra Bahar'ın yardımıyla odaya çıkan Çağatay, uyandığında karşılaştığı manzara sonrası şaşkına döndü. Yaşadığı durum karşısında ne yapacağını bilemeyen Çağatay'ın, Bahar'a karşı ne tutum sergileyeceği merak konusu olurken, Yıldız'ın durumdan haberdar olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Yasak Elma'nın müstehcen sahnesi Fox'un başını yaktı

Yasak Elma'nın müstehcen sahnesi Fox'un başını yaktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Radyo Ve Televizyon Üst Kurulu Nilperi Şahinkaya Erdal Özyağcılar Berk Oktay Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (254)

Deli:

Rütük sen ne yaparsın.kaldır şunları artık

26
43
yanıtYanıtla
Emin:

Yallah Arabistan''a

yanıt21
yanıt18
İhsan:

Sizin gibi insanlar ülkeyi Kuzey Kore yapmak istiyor.

yanıt26
yanıt12
Taner:

Seni kaldırsalar daha iyi bence.

yanıt18
yanıt10
İsmimi yazmicam:

Doğru diyorsunuz bazı cahiller ne dese de Necip Fazıl Kısakürek sözleri cahiller için iyi gelebilir baya bozulduk

yanıt1
yanıt4
Aslan:

Aileyi ve toplumu yıkan diziler (hayal ürünleri, kurgu, kurmaca) değil, aileyi yıkan asıl ekonomidir. Dolar tavan yapmış. Millet aç herşeye zam gelmiş. Bıçak kemiğe dayanmış. İnsanlar hala diziler aile yapısını yok ediyor diyor.

54
15
yanıtYanıtla
Furkan Kurucan:

Aynen benim düşüncelerime tercüman olmuşsun hep bu cahiller yüzünden bu ülke düzelmez.

yanıt1
yanıt0
İSİMSİZ:

Ya bunu şikayet edeceklerine gitsinler silahı ikide bir gösterip duran dizileri şikayet etsinler. Onlar daha çok etkiliyor insanları. Eline her silah alan kendini polat alemdar ya da çukurda zannediyor. Kaldı ki bu diziye gelene kadar daha neler var neler. . . .

48
14
yanıtYanıtla
Osman:

Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz da ne polis var ne savcı hakim nede devlet tavuk öldürür gibi adam vuruluyor ..

26
34
yanıtYanıtla
İBRAHİM:

Dizi bu kardeşim hayal ürünü. Game of Thrones''da da ejderhalar var, The Walking Dead dizisinde de zombiler var. Gerçek hayatta bunlar neden yok diye soruyor musun? DİZİLER HAYAL ÜRÜNLERİDİR.

yanıt33
yanıt6
Tüm 254 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title