Haberler

Yaptığı minyatür tasarımları arkadaşları ve öğrencilerine hediye ediyor

Güncelleme:

AYDIN'ın Efeler ilçesinde bir okulda resim ve teknoloji tasarım öğretmeni olan Hediye Akoğlu (48), evinde boş zamanlarında yaptığı minyatür tasarımları arkadaş ve öğrencilerine hediye edip, sevindiriyor.

AYDIN'ın Efeler ilçesinde bir okulda resim ve teknoloji tasarım öğretmeni olan Hediye Akoğlu (48), evinde boş zamanlarında yaptığı minyatür tasarımları arkadaş ve öğrencilerine hediye edip, sevindiriyor.

? Almanya'da doğan Hediye Akoğlu, küçük yaşta resim ve minyatür tasarımlar yapmaya merak sardı. Akoğlu, çocuk yaşlarda geldiği Türkiye'de ilk, orta ve lise eğitiminin ardında İzmir 9 Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Resim Öğretmenliği Bölümü'nü tamamladı. 25 yıldan beri çeşitli okullarda resim ve teknoloji tasarım öğretmeni olarak çalışan evli, 2 çocuk annesi Hediye Akoğlu, boş zamanlarında evinde de resim ve minyatür tasarımları yapmayı sürdürdü. Girne Mahallesi'nde evinin bir odasını atölyeye çeviren Akoğlu, model hamuru ve doğadan elde ettiği malzemelerle, saatlerce uğraşarak sobadan mutfak masasına, şömineden pizza, sandviç, kebap, suşi, keşkek, ekmek ve benzeri gıda maddelerine kadar pek çok şeyin minyatür tasarımını yapıyor. Akoğlu, yapmayı çok sevdiği resim ve minyatür tasarımlarını arkadaşlarına ve öğrencilerine hediye edip, sevindiriyor.Çevresindeki kişilere de minyatür yapmayı öğreten Akoğlu, "Okuldan arta kalan zamanlarımı bir odasını atölyeye çevirdiğim evimde değerlendiriyorum. Minyatür tasarımlarımda doğadan temin ettiğim malzemelerin yanı sıra seramik hamuru ve model hamuru da kullanıyorum. Tasarımlarımı yağlı boya ile renklendiriyorum. Minyatür tasarım yapmak incelik isteyen bir iş. Bazen saatler sürerken bazen de çok az zaman alıyor" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Almanya Efeler Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title