Haberler

Xbox Series X kontrolcüsü için iki yeni renk duyuruldu

Güncelleme:

Microsoft, 9. nesil Xbox kontrolcüsü için yeni iki renk duyurdu: Xbox Kablosuz Oyun Kumandası - Electric Volt ve Xbox Kablosuz Oyun Kumandası - Daystrike Camo Special Edition kontrolcüler hakkındaki detaylı bilgi haberin devamında!

9. nesil yeni Xbox kontrolcüsü yeni paylaş düğmesiyle ekran görüntüleri, kayıtlar ve daha fazla içeriği sorunsuz bir şekilde yakalama özelliğine sahip. Yenilenmiş hibrit yön düğmeleri ve tetik düğmeleri ile keyifli oyunlar oynayabileceksiniz. Ayrıca yeni kontrolcü yassı düğmeler ve arka gövdede kaymaz yüzey özelliği de sunuyor.

Yeni özellikleriyle gelecek Xbox kontrolcüsü; Xbox Series, Xbox One, PC ve Android platformlarında kullanılabilecek.

XBOX KABLOSUZ OYUN KUMANDASI - ELECTRIC VOLT

Yeni Xbox Kablosuz Oyun Kumandası - Electric Volt, 27 Nisan'dan itibaren dünya çapındaki çoğu Xbox pazarında 64,99 ABD doları fiyatla satışa sunulacak ve Microsoft Store dahil olmak üzere belirli perakendecilerden satın alınabilecek.

Xbox Series X kontrolcüsü için iki yeni renk duyuruldu

Genellikle atletik kıyafet ve spor ayakkabı tasarımında bulunan enerji ve titreşimlerden esinlenenXbox Kablosuz Oyun Kumandası - Elektrik Voltajı, mevcut Xbox denetleyicilerinin en yeni rengi. Electric Volt, Shock BluevePulse Red'in aynı, çarpıcı renk teması üzerine inşa edilmiştir.ancak Xbox donanımında henüz görülmeyen yüksek enerjili, sarı bir reçine ile bunu bir adım öteye taşıyor. Yüksek görünürlüklü sarı üst kasa, mat siyah hibrit D-pad'e sert bir şekilde vururken, beyaz arka kasa tasarıma daha da fazla boyut katar. Tamponlar, tetikleyiciler ve arka kasadaki dokulu kavrama, her oyun oturumunda daha fazla kontrol sağlamaya yardımcı olur.

XBOX KABLOSUZ OYUN KUMANDASI - DAYSTRIKE CAMO SPECIAL EDITION

Xbox Kablosuz Oyun Kumandası - Daystrike Camo Special Edition, 4 Mayıs'tan itibaren dünya çapındaki çoğu Xbox pazarında 69,99 ABD doları fiyatla satışa sunulacak.

Xbox Series X kontrolcüsü için iki yeni renk duyuruldu

Xbox Kablosuz Kumanda - Daystrike Kamuflaj Special Edition takip eden Kamuflaj serisinin üçüncü taksit Gece Ops Camo ve Arktik CamoÖzel Sürüm denetleyiciler ve en yeni nesil Xbox denetleyicilerinde ilk. En sevdiğiniz Xbox kamuflajınız, bu yeni tasarımda benzersiz bir yaşam tarzına bürünüyor. Gri ve siyahla birlikte koyu kırmızılardan oluşan bir paletle Daystrike Camo, oyununuza sokak kıyafeti havası getiriyor. Ayrıca Paylaş düğmesi, karma D-pad ve tetikleyicilerde dokulu tutma yeri gibi yeni Xbox Kablosuz Oyun Kumandalarının standart özelliklerini içerir. Daystrike Camo Special Edition, ilk kez, tutuşunuzu hedefe kilitli tutmak için tamponların tüm üst yüzeyinde dokulu bir tutuş içeriyor.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gamegar

xbox Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title