Haberler

Denizli'de yol kenarında çok sayıda tabut ve koruyucu kıyafet bulundu, vatandaşı korona korkusu sardı

Güncelleme:

Yeni Mahalle sanayi bölgesi çıkışındaki Meyere yolunda iddialara göre; koronavirüsten hayatını kaybeden vatandaşların taşındığı tabutlar ve görevlilerin kullandığı korucu kıyafetler yol kenarına atıldı. Bulunan boş tabutlar ve koruyucu kıyafetlerin cenaze işlemleri sırasında kullanıldığı ve imha edilmediği için tehlike oluşturduğu görüldü. Koronavirüs tedbirleri devam ederken, vatandaşlar bu görüntünün ciddi bir tehlike oluşturduğunu belirttiler.

Denizli'de korkunç koronavirüs iddiası: Yol kenarında çok sayıda tabut ve koruyucu kıyafet bulundu

"KORONAVİRÜSÜN NEDEN BİTMEDİĞİ APAÇIK MEYDANDADIR"

Meyere yolu üzerinden geçen vatandaşlar tarafından çekilen fotoğraflar durumu gözler önüne sererken, bir vatandaş, "Bu tabutlar koronavirüsten kaybettiğimiz vatandaşların taşındığı tabutlar. Ortaya atılan koruyucu elbiseler de cenaze işlemleri esnasında giyilen elbiseler. Bunların yakılarak imha edilmesi gerekmiyor mu? Bu görüntüler Buldan'a yakışıyor mu? Koronavirüsün neden bitmediği apaçık meydandadır" dedi.

Virüslü onlarca tabut ve koruyucu kıyafetler yol kenarına atıldı

Doğruluk Kontrolü
"Denizli'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşların taşındığı tabutların yol kenarına atıldığı iddiası"
YANLIŞDOĞRU
BULGULAR

"Denizli'nin Buldan ilçesinde yol kenarında kullanılmış koruyucu kıyafet ve çok sayıda tabut bulundu. Bölgede yaşayan vatandaşlar, bu tabutların koronavirüsten hayatını kaybedenlerin cenaze işlemleri sırasında kullanıldığını iddia etti. Henüz resmi bir açıklama yapılmadığı için teyit yapılamadı"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Koronavirüs Denizli Buldan Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

BULGULAR:

Çöpler arasında tek tanıdık şey, boş Kızılay çuvalı. Tabutlar müslüman işi değil. Tabutlar kulplu, pencereli ve bazılarının içinde yastık bile var. ! Yine çöpler arasındaki, ambalaj çemberlerinin çok oluşu, bu tabutların yurt dışından getirilen mevtalara ait olabileceklerini de düşündürüyor. Yakın gitsin. !!! Yapanı da cezasız bırakmamak gerekiyor.

28
5
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Milleti nasılda korkutuyorsunuz :D

11
8
yanıtYanıtla
vay:

memurlar çalışıyor. .

8
7
yanıtYanıtla
TÜRK:

BUNLAR DOLAP GİBİ DURUYOR TABUTUN KULPU NE ALAKA VE ÇEKMECEYE BENZİYOR BU KADARDA KÖR DEĞİLİZ

2
8
yanıtYanıtla
hristiyan tabutları:

Yabancı tabutlar var içinde bunlarla yurt dışında rahmetlik olan insanlarımızın cenazeleri getirilmiş herhangi bir hastanede ellerinde kalmış onlarda atmışlar, , onların tabutlarının sağında solunda çekmece kulpu gibi iri kulplar vardır en az 4 adet yada 6 adet bu kulplar tutularak cenaze taşınır demek ki sende bakar körsün

yanıt6
yanıt3
Tüğçe:

Çok zekisin seni danışman atayalim mezarlıklar müdürlüğüne

yanıt0
yanıt0
çınar:

yakın

0
4
yanıtYanıtla
Ali:

Masif ağaç

0
3
yanıtYanıtla
Xyz:

Dezenfekte edilip kullanılabilir.

2
0
yanıtYanıtla
HAYVAN TERBÎYECÎSÎ:

Belediye sizin eve göndersin. Evinizde dezenfekte eder yeniden kullanirsin !

yanıt1
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title