Haberler

Sibel Arna, orta parmak hareketi yaparak 14 Şubat'a tepki gösterdi

Güncelleme:

Köşe yazarı Sibel Arna, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne tepki göstermek için sosyal medya hesabından iç çamaşırsız elbisesiyle poz verip orta parmak hareketi yaptı.

Çeşitli programlarda jürilik yapan köşe yazarı Sibel Arna, sosyal medya hesabı Instagram'dan Sevgililer Günü'ne tepki gösterdi.

ORTA PARMAK HAREKETİ YAPTI

Şimdilerde YouTube kanalında ünlü isimleri ve fenomenleri ağırlayan Sibel Arna, 41. yaşı için fotoğrafçı Cem Talu'ya poz verdi. Cesur pozlar veren Arna, iç çamaşırsız giydiği elbisesinin fermuarını açarak arkası dönük poz verdi. 14 Şubat Sevgililer Günü'ne gönderme yapan Sibel Arna, "Yine bir Cem Talu fotoğrafı ile güne ait duygu ve düşüncelerimi paylaşıyorum: Al sana 14 Şubat" diyerek orta parmak hareketi yaptığı fotoğrafını paylaştı. Arna'nın pozuna kısa sürede olumlu yorum yağarken binlerce de beğeni geldi.

İşte Sibel Arna'nın dikkat çeken pozu:

Sibel Arna, orta parmak hareketi yaparak 14 Şubat'a tepki gösterdi

SİBEL ARNA KİMDİR?

1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelen ünlü sunucu Sibel Arna, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Daha sonra da Marmara Üniversitesi'nin İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesini kazandı ve bu fakülte içerisinde bulunan İşletme bölümünden başarılı bir şekilde mezun oldu. Sonrasında da İstanbul'da çeşitli medya ajansları ile çalıştı ve bu yönde televizyon dünyasına girdi. 2006 yılında CNN televizyonlarında Trends programını hazırlamaya ve sunmaya başladı.

Sibel Arna, orta parmak hareketi yaparak 14 Şubat'a tepki gösterdi

İşte Benim Stilim programının da bir dönem sunucusu olan Sibel Arna, Vatan Gazetesi'nde de bir dönem köşe yazarlığı yaptı ve bu yönde de yazılarını yayınladı. Moda, sağlık, güncel ve diğer konular ile ilgili olarak sürekli bir şekilde yayın hazırladı ve başta Vatan gazetesi olmak üzere birçok farklı gazetede çalıştı. 2003 yılında da Hürriyet gazetesinde çalışarak yayınlarına bu gazete üzerinde devam eden ünlü sunucu ve haberci Sibel Arna, basın dünyası içerisinde son derece tanınan bir isim olarak karşımıza çıktı.

Sibel Arna, orta parmak hareketi yaparak 14 Şubat'a tepki gösterdi

Sibel Arna, orta parmak hareketi yaparak 14 Şubat'a tepki gösterdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sevgililer Günü Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (66)

98765:

lanet olsun sevgililer gününe medyanın boşbeleş işleri sevgililer günü kutlanıyor ama 20. 000 aleme rahmet olarak gönderilen hz muhammed s. a. v efendimizin kutlu doğumu hadisleriyle kuranla kutlanmıyor işte siz böyle gavur bir toplumsuz sevgilin günümü olur ya sevgili her gün sevgi ister ne saçma sapan medya işgüzarlığı

44
6
yanıtYanıtla
Bjk:

Arkadas eminim bu yorumu yapmadan evvel hatunun pozlarini gormusundur..sen cok normalsinde ne isin var magazin ekinde...git odana hatim et....Allahim affetsin bakiyoruz gördügumuz zaman baktik diye gavur mu olduk...bak ne deyim iki şeyle hakk in karsisina gitme bir kul hakki bir de şirk.

yanıt12
yanıt5
Ademoğlu:

Önce resimlere bak sonra din dersi ver. Ne işin var bu haberde? Çok riyakarız çok... Hemde hepimiz! (bende dahil)

yanıt16
yanıt9
Mersin:

Saçma sapan medya işgüzarlığı demişsin ya, hah tamda o adrestesin! Peki neden buradasın?

yanıt9
yanıt9
Arif gs li:

Alttaki yorumlara bi bakın. Adam erdem ile kirbacliyo, işine gelmeyince ahkam kesene bak endin ne atıyon burda diyo. Adam etmeye gelmiş siz gibi beyni calismayanlara

yanıt0
yanıt0
Con Vik:

Füzeler sağlammış S-400 gibi maşallah.

31
1
yanıtYanıtla
Plaketci:

Amerika duymasın:)))

yanıt0
yanıt0
aboo:

gelen vurmuş giden vurmuş, kadın isyan etmiş

23
1
yanıtYanıtla
Leda:

Bu kim bilen var mı?

16
1
yanıtYanıtla
ZÜRAFA MUSTAFA:

MAHALLENiN YENi DÜŞKÜNÜ

yanıt2
yanıt1
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title