Haberler

Vatan Sevgisi Engel Tanımadı

Aydın’da görme engelli vatandaşlar, Türkiye’nin Zeytin Dalı Harekatı’na destek için gönüllü askerlik başvurusunda bulundular.

Aydın'da görme engelli vatandaşlar, Türkiye'nin Zeytin Dalı Harekatı'na destek için gönüllü askerlik başvurusunda bulundular.

Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şubesi'ne üye görme engeli vatandaşlar Aydın Askerlik Şubesi'ne gelerek gönüllü askerlik başvurusunda bulundular. Görme engelli vatandaşlar imzaladıkları dilekçeleri Askerlik Şubesine teslim ettiler.

Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şubesi Başkanı Bayram Özen, Türk Ordusu'nun Afrin'de eli kanlı terör örgütlerine yönelik Zeytin Dalı Harekatı'nı başarılı bir şekilde yürütmekte olduğunu ifade ederek, "Bizlerde Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şubesi olarak bir gurup görme engelli arkadaşımız ile birlikte şanlı ordumuza destek amaçlı gönüllü askerlik yapma noktasında, ordumuzun ve milletimizin her an her daim, emrinde olduğumuzu göstermek maksadıyla ve bu sorumluluğumuzu yerine getirmek amacıyla bugün burada askerlik şubesine gönüllü askerlik başvurusunda bulunmaya geldik" dedi.

Askerlere moral vermek için burada olduklarını belirten görme engelli vatandaşlardan Abdülhalik Gürbüz'de "Afrin'de şu anda operasyonda olan askerimiz için moral vermek için geldik. Buraya gönüllü asker olarak Afrin'e gitmeye hazırız. Askerlerimizle gurur duyuyoruz, onlar bizim gururumuz" dedi.

Görme engelli vatandaşlardan Eray Yüksel ise, "Altı Nokta Körler Derneği Şubesi olarak, gönüllü olarak buraya geldik ve başvurumuzu yapacağız. Ülkemize karşı olan örgütlere karşı mücadele etmek, en azından geri hizmette de olsa bizde varız" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bayram Özen Türkiye Afrin Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title