Haberler

Vatan Şaşmaz Cinayeti Görüntülerinin Yayılması Davasında Bir Sanık, Olayın Detaylarını Anlattı

Güncelleme:

Oyuncu Vatan Şaşmaz'ın öldürülmesi ve eski manken Filiz Aker'in intiharı ile sonuçlanan olaya ilişkin görüntülerin yayılmasına ilişkin biri eski polis 4 sanığın yargılanmasına devam edildi. Soruşturmada ifade veren bir kişi görüntülerin nasıl yayıldığını anlattı.

Oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz'ın öldürülmesi ve eski manken Filiz Aker'in intiharı ile sonuçlanan olaya ilişkin görüntülerin yayılmasına ilişkin biri eski polis 4 sanığın yargılanmasına devam edildi. İstanbul 39. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, açığa alınan polis memuru sanık Faruk K, eşi sanık Sibel K. ile katıldı. Sanık Didem Ç'nin ise, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmaya katılımı sağlandı.

"GECE VATAN ŞAŞMAZ'IN GÖRÜNTÜLERİNİ ATTI"

Duruşmada beyanı sorulan sanık Didem Ç, gece saat 2.00-3.00 sıralarında davanın sanıklarından Yakup'un, Whatsapp'tan kendisine görüntülü bir mesaj gönderdiğini ve görüntüler çok net olmadığı için mesajı anlayamadığını belirterek, şunları söyledi: "Sorduğumda, görüntünün Vatan Şaşmaz'a ait olduğunu söyledi. Yakup, uzaktan akrabamız ve arkadaşımız oluyor. Bu videonun haber niteliği taşıdığını düşünerek ihbar hatlarıyla paylaşmak istedim. Bir haber ajansı, 'Böyle bir video varsa bize gönderin, kimseye göndermeyin, bize gönderirseniz size ücret vereceğiz.' dedi. Ücret istemedim.

Vatan Şaşmaz Cinayeti Görüntülerinin Yayılması Davasında Bir Sanık, Olayın Detaylarını Anlattı

"VİDEOYU SATAN KİŞİ OLARAK HABER YAPMAK İSTEDİLER"

İnternete girdiğimde zaten bu video yayılmıştı. Nereden, nasıl yayıldığını bilmiyorum. Bana göndermeden önce video başka kişilere gönderilmiş. Bir gazeteci de beni arayıp hesap numaramı istedi. Böyle bir videoyu satan kişi olarak haber yapmak istediler benimle ilgili."

Vatan Şaşmaz Cinayeti Görüntülerinin Yayılması Davasında Bir Sanık, Olayın Detaylarını AnlattıFiliz Aker ve Vatan Şaşmaz

"OLUMSUZ KARAR MESLEĞİMİ ETKİLEYECEK"

Sanıklardan Faruk K. de, 20 senelik polis memuru olduğunu belirterek, "Adli soruşturma geçiriyorum. Buradan alacağım olumsuz bir karar mesleğimi etkileyecek." diye konuştu. Mahkeme, sanık avukatlarının sunduğu yazılı savunmaları incelemek üzere duruşmayı erteledi.

Vatan Şaşmaz Cinayeti Görüntülerinin Yayılması Davasında Bir Sanık, Olayın Detaylarını Anlattı

İDDİANAMEDEN

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz'ın, eski manken Filiz Aker tarafından öldürülmesine ilişkin yürüttüğü soruşturmada kovuşturmaya yer olmadığına hükmederek, takipsizlik kararı vermişti.

Şaşmaz ile Aker'in, otel odasındaki ceset görüntülerinin sosyal medyada ve basında yer almasına ilişkin soruşturma sonucunda, Didem Ç, Yakup İ, Faruk K. ve Sibel K. hakkında "gizliliğin ihlali, görevi kötüye kullanma ile ses ve görüntülerin kayda alınması" suçlarından dava açılmıştı.

Vatan Şaşmaz Cinayeti Görüntülerinin Yayılması Davasında Bir Sanık, Olayın Detaylarını Anlattı

Vatan Şaşmaz Cinayeti Görüntülerinin Yayılması Davasında Bir Sanık, Olayın Detaylarını AnlattıVatan Şaşmaz'ın cinayetin işlendiği odaya girişi...

Kaynak: AA / Güncel

Vatan Şaşmaz Filiz Aker Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

sena:

vatan şaşmış demeki

7
5
yanıtYanıtla
A t:

Saygısızlık yapmayın

yanıt0
yanıt2
GURBETCI KAZIM:

SU TESTISI SU YOLUNDA KIRILIRMIS

5
5
yanıtYanıtla
Cinconlular iyi okuyun.:

Güzel kadındı, olabilir saplantısı kıskançlığı aşırı derece bağlılığı olabilir kadının manyağından zarar gelmez aksine tutkuyla herşeyi yapar ama vatan şaşmaz bu durumu lehine çeviremedi, çünkü kadının fazla akıllısıyla birlikte olmak erkeğin sonu demektir.

6
2
yanıtYanıtla
svd çl:

birbirlerini bulmuşlardı, evlenseydiler.

3
1
yanıtYanıtla
SULO 1:

NE OLMUS OLAY NEDIR HER ZAMANKI OLAY ULKEMIZDE HERKES KATIL FALLAKKA COKTANBERI KULLANILIRMITA HABERIMIZ YOKMUS

2
1
yanıtYanıtla
asd:

Rezillik.

2
0
yanıtYanıtla
ERCİYES:

BUN DAN SONRA KİMSE BÖYLE BİR HATA YAPMA Z

2
0
yanıtYanıtla
Can:

Kaç sene oldu

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title