Haberler

Vatan Partisi, Erzincan Milletvekili Adaylarını Açıkladı

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimler öncesinde Vatan Partisi Erzincan Milletvekili adaylarını açıkladı.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimler öncesinde Vatan Partisi Erzincan Milletvekili adaylarını açıkladı. Vatan Partisi Erzincan İl Başkanı Nurettin İnce, "Baraj endişemiz yok" dedi.

Vatan Partisi İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında milletvekili adaylarını açıklayan İl Başkanı Nurettin İnce, Vatan Partisi'nin baraj endişesinin olmadığını belirtti.

Emperyalizmin Türkiye'yi PKK kanalıyla bölmeye karşı çıkacağım diyenlerin Vatan Partisi'ne oy vermeleri gerektiğine dikkat çeken İl Başkanı Nurettin İnce, "Erzincan'da Vatan Partisi seçimlere kararlı bir şekilde girecek. İlk sıradaki adaylarımızdan Prof. Dr. Ali Demirsoy yakın zamanda Erzincan'a gelerek Erzincan'daki vatandaşlarımızla kucaklaşarak buradaki seçim çalışmalarına başlayacak. Sayın Demirsoy Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde doğdu ve daha sonra Ankara'ya yerleşti. Hala daha Ankara'da bulunmaktadır kendisi bunun yanı sıra Demirsoy Türkiye çapında değil Dünya çapında bir bilim adamıdır. İkinci milletvekili adayımız Musa Dursun ise Erzincan'ın Kemah ilçesinde doğmuş ve daha sonra yurt dışına çıkarak Vatan Partisinin orada temsilciliğinde görevler yapmıştır.

Bütün partiler Türkiye'yi bölmek amacıyla projeler içinde yer almaktalar. Şuan Ortadoğu kan gölü halinde hangi partinin sesi çıkıyor? Hepsi Amerikan ve Ortadoğu projesi içinde yer almaktadır. Bugün AKP Türkiye'yi çok büyük bir bataklığın içine sürüklediğini görüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi halkçılık görevini yerine getiriyor mu ? Şuan Cumhuriyet Halk Partisinde gerçek Atatürkçüler tasfiye edilmiştir. Milliyetçi Hareket Partisinin tabanındaki bütün vatandaşlarımıza sesleniyoruz Milliyetçiliğin kalesi Vatan Partisidir ve Vatan Partisini desteklemeniz gerekiyor. Mustafa Kemal Atatürk'ün yegane partisi Vatan Partisinin kendisidir.

Vatan Partisi Erzincan'ın tüm ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdürecektir. Bizler bütün partilerin oy tabanlarına sesleniyoruz ve hepsine talibiz. Vatan sever vatandaşlarımızın Vatan Partisini desteklemelerini ve oy vermelerini istiyoruz.

Vatan Partisi yüzde 10 barajını geçecektir. Ama yüzde 10 barajı nedeniyle insanlarımız yıllardır kozlanmakta. Gelin Vatan partisiyle Türkiye'nin varlığını ve birliğini sağlayalım ve tekrar Türkiye'yi Mustafa Kemal Atatürk'ün o Türkiye Cumhuriyetinin rotasına sokalım" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İl Başkanı Nurettin İnce, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlere Vatan Partisi'nin Erzincan milletvekilleri adaylarından Prof. Dr. Ali Demirsoy ve Musa Dursun'un katılacağını belirtti. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Ali Demirsoy Erzincan Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title