Haberler

Van Valisi Karaloğlu, Erciş'teki Kalıcı Konutlarda İncelemelerde Bulundu.

Van Valisi Münir Karaloğlu, Erciş ilçesinde yapılan kalıcı konutlarda incelemelerde bulundu.

Van Valisi Münir Karaloğlu, Erciş ilçesinde yapılan kalıcı konutlarda incelemelerde bulundu.

Vali karaloğlu beraberinde bulunan İlçe Kaymakamı Ramazan Fani, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tahir Şen,

İlçe Emniyet Müdür Vekili Halil Gündüz ve yüklenici firma yetkilileri ile Karataşlar Mevkii'nde

TOKİ tarafından yaptırılan inşaat alanında incelemelerde bulundu. Değişik firmalar tarafından yaptırılan kalıcı konutlar, okul, cami ile çağrı merkezinde incelemelerde bulunan Vali Karaloğlu, firma yetkililerinden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Zamanında ve sağlam yapılması için müteahhitleri uyaran Vali Karaloğlu, "Van ve Erciş ilçemizin köylerimizde kalıcı konutlarımız devam ediyor. Kalıcı konutlarla beraber okullar, camiler, ticaret merkezleri ve sosyal mekanların inşaatları da devam ediyor. Biliyorsunuz Sayın Başbakanımızın hepimize talimatı var. Ağustos ayının sonunda bu konutları biz vatandaşlarımıza teslim etmeye başlayacağız. O tarihte yetişmesi için de hem TOKİ'nin müşavir firmaları hem de müteahhit firmalarımız gece gündüz inşaat sahalarında çalışacaklar. Bizim biraz okulların zamanında teslim edilmemesinden endişemiz var. Çünkü konutların teslimi de yetmiyor. Beraberindeki sosyal mekanlarında teslim almamız lazım. Özelikle okulların 15 Eylül'e yetişmesini arzu ediyoruz. O noktada bu günde birazda okullara bakmak için şantiye bölgelerini gezdik. Ama gördük ki okullarda konutlarla beraber ilerliyor. Onların da müteahhit firmalarımızın biz ifade ettiği gibi 15 Eylül'e yetişecek. Ben emeği geçen herkese kutluyorum, teşekkür ediyorum, ellerine sağlık" dedi.

Van'da toplam 43 firmanın çalışma yürüttüğünü de ifade eden Vali Karaloğlu, altyapı ve üstyapı çalışmalarının çok iyi gittiğini belirtti. Vali Karaloğlu, "Herkes gerçekten fedakar bir şekilde verilen surede işleri bitirmek için gece gündüz çalışıyor. İnşallah mahcup olmayacağız. Biz vatandaşımızı kışa girmeden konutlarına yerleştirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Münir Karaloğlu Vali Karaloğlu Erciş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title