Haberler

Vali Tuna Yaralı Polisleri Ziyaret Etti

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, bombalı saldırıda yaralanan 3 polisi hastanede ziyaret ederek durumları hakkında açıklamada bulundu.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, bombalı saldırıda yaralanan 3 polisi hastanede ziyaret ederek durumları hakkında açıklamada bulundu.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde zırhlı aracın geçişi sırasında yapılan bombalı saldırıda 1 polis şehit oldu, 3 polis ise yaralandı. Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna yaralı polislerin son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Vali Tuna yaptığı açıklamada, "Son günlerde biliyorsunuz ülkemizde terör eylemleri, özellikle bölgemizde devam eden terör eylemlerinde şehitlerimiz var, yaralılarımız var. Maalesef cumhurbaşkanımızın da devlet büyüklerimizin de belirtiği gibi bir taraftan FETÖ, bir taraftan PKK, bir taraftan DAEŞ, bunlar üçüz kardeşler gibi birinin bıraktığı yerden öteki devir alıyor. Bu ihanet şebekeleri ama gerek en son Gaziantep'te olan hadise gibi tabi Şanlıurfa'da böyle bir şeyin biz tabi ki her an olma ihtimali olan bir şehir, bu çünkü an ayol üzerine bomba koyarak polislerimizi ve askerlerimizi şehit etmeye yönelik gayretler zaman zaman oluyor. Zırhlı araçların geçtiği noktalarda tedbirli olmaya çalışıyoruz ama tabi ne kadar olursanız yine de terör örgütleri de yine farklı yöntemlerle aynı şeyleri, eylemleri yapmaya çalışıyorlar. Bugün Şanlıurfa-Viranşehir karayolunda Viranşehir'e yaklaşık 7-8 Kilometre uzaklıkta bir karakolumuzun bulunduğu bölgeden geçen bir polis özel hareket zırhlı aracına uzaktan kumandalı bir bomba ile yapılan saldırı sonucunda aracın kontrolünü kaybetmesi ve ondan sonrası oluşan bir kaza neticesi, devrilmesi sonucunda 4 tane özel harekat polisimizin olduğu bir kaza kaza meydana gelmiştir. Maalesef genç bir kardeşimizi şehit olarak vermiş durumundayız. Ömer Sönmez şehidimizi, üç tane gencimiz yaralı onların tedavileri devam ediyor. Çok şükür onlarda hayati bir durum söz konusu değil gördüğümüz kadarıyla hastanedeki yaralılarımızı şuanda bilgi aldık hekimlerimizden, temennimiz onların tabi ki onların biran önce iyileşmesi şifa bulması. Arkadaşlarımız yolda gerekli kontrolleri yapıyorlar" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güngör Azim Tuna Viranşehir Şanlıurfa PKK Politika Güncel Haberler

title