Haberler

Vali Oduncu Düziçi'ni Ziyaret Etti

Güncelleme:

Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu Düziçi İlçesi'nde incelemelerde ve denetimlerde bulundu.

Vali Mehmet Oduncu Osmaniye'nin Düziçi İlçesi'ni ziyaret etti. Vali Oduncu'nun Düziçi ilçesindeki incelemelerinin ilk bölümünde Düziçi Kaymakamlık ziyareti yer aldı. Kaymakamlık binası önünde Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç, Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, İl Genel Meclisi Üyeleri ve İlçe Müdürleri tarafından karşılanan Vali Oduncu'ya, Kaymakamlık Makamında İlçe Kaymakamı Mustafa Koç tarafından Düziçi İlçesi hakkında brifing verildi.

Vali Oduncu, Kaymakamlık makamında yaptığı konuşmada, "Bugün, Düziçi ilçemizi daha yakından tanımak, problemler varsa bu problemleri yerinde görmek ve çözüm bulmak için ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Sayın Kaymakamımız da görevine yeni başladı. Görevinin hayırlı olmasını diliyorum."dedi. Brifing sonrasında ilçenin sorunları hakkında da bilgi alan Vali Oduncu, bu sorunların çözülmesi için ilgili Müdürlere talimat verdi.

Düziçi İlçesi ziyaretinin devamında Düziçi Belediyesini ziyaret eden Vali Dr. Mehmet Oduncu, Düziçi Belediyesi önünde Belediye Başkanı Ökkeş Namlı ve Belediye personeli tarafından karşılandı. Başkanlık makamında Başkan Namlı'dan belediyenin hizmetleri konusunda bilgi alan Vali Dr. Mehmet Oduncu, burada ayrıca Devlet eski Bakanlarından Hasan Aksay'la da bir süre görüştü. Vali Oduncu'ya ziyaretinin sonunda Başkan Ökkeş Namlı tarafından Düziçi Belediyesi logolu çini tabak takdim edildi.

Vali Dr. Mehmet Oduncu, Düziçi Belediyesi ziyaretinin ardından Devlet eski Bakanı Hasan Aksay'ın yaptırdığı ve babasının adını taşıyan Müftü Mehmet Emin Aksay Camisini ziyaret etti. Camide incelemelerde bulunan Vali Oduncu, Eski Bakan Aksay'dan cami hakkında bilgi aldı.

Vali Dr. Mehmet Oduncu, Düziçi ilçesi ziyaretinin devamında, geçtiğimiz Ağustos ayında Kayseri´nin Sarıoğlan ilçesinde trafik uygulaması yapan jandarma ekibine bir otomobilin çarpması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Emrah Yarpuz'un ailesine de taziye ziyaretinde bulundu. Şehidin annesi Sultan Yarpuz, babası Hüseyin Yarpuz ve eşi Hatice Yarpuz ile bir süre sohbet eden Vali Oduncu, aileye tekrar başsağlığı dileyerek, "Acınızı paylaşıyoruz. Elbette zor ama sabretmek lazım. Takdir-i ilahi böyleymiş. Evladınız şehit olarak ayrıldı ve sizlere onurlu bir isim bıraktı. Devlet olarak hep beraber şehidimizin ailesine sahip çıkarak bu acıyı hafifletmeye çalışacağız. Bizler sizleri kendi annemiz, babamız, bacımız ve evladımız olarak bileceğiz. Şehidimizin ruhu şad olsun. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin."diye konuştu. Vali Oduncu'nun konuşmasının ardından şehidin ruhu için Kuran-ı Kerim okundu ve dua edildi. Şehidin kızı Betül'e oyuncaklar hediye edildi.

Şehit ailesine yapılan taziye ziyaretinin ardından Düziçi Eğitim Müzesini ziyaret eden Vali Dr. Mehmet Oduncu, müze hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sarı'dan bilgi aldı. 1940'lı yıllarda Köy Enstitüsü olarak kullanılan müze binasında yer alan eğitim araç gereçleri, bitki ve hayvan örnekleri, müzik aletleri gibi eserleri ayrı ayrı inceleyen Vali Oduncu, Müze'nin oldukça değerli bir müze olduğunu ve herkesin mutlaka görmesi gerektiğini ifade etti.

Vali Dr. Mehmet Oduncu, Düziçi inceleme ve denetlemelerinin son bölümünde Berke Barajı ve Haruniye Kaplıcalarını ziyaret etti. Haruniye Kaplıcalarında kalan misafirlerle sohbet eden Vali Oduncu, Kaplıca sakinlerine şifa diledi. Kaplıca havuzunda da incelemelerde bulunan Vali Oduncu, incelemelerinin ardından Düziçi ilçesinden ayrıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Oduncu Ökkeş Namlı Osmaniye Düziçi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
title