Haberler

Vali Mustafa Tutulmaz'a Ziyaretler Sürüyor

Güncelleme:

Filyos'tan doğal tasarım öğretmeni Uğur Soydan ve emekli Çalışma ve İŞKUR müdürü Gönül Demirsu Vali Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret ettiler.

Filyos'tan doğal tasarım öğretmeni Uğur Soydan ve emekli Çalışma ve İŞKUR müdürü Gönül Demirsu Vali Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret ettiler. Zonguldak Elmas TV yönetim kurulu başkanı Akın Kavi, Vali Mustafa Tutulmaz'a ziyarette bulundu. Batı Karadeniz İnternet Gazetecileri ve Yazarları Cemiyeti başkanı Sina Çıladır ve yönetim kurulu üyeleri Vali Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret ettiler, çalışmalarıyla ilgili bilgi sundular. Vali Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Safari off-Road Spor Kulübü Başkanı sefer Oktay ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti, kulübün faaliyetlerine yönelik bilgi aldı. Kozlu off-Road Spor kulübü Derneği Başkanı Yunus Kaptan Vali Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret etti. Derneğin faaliyetlerine ilişkin bilgi sundu. Müfettiş Jandarma Alb. Ali Öksüz ve İl Jandarma Komutanı Alb. Gönen Süslü Vali Mustafa Tutulmaz'a nezaket ziyaretinde bulundular. Vali Mustafa Tutulmaz engelli vatandaşımız İsmail Tilkicik ve annesi Zehra Tilkicik'i makamında kabul etti, dile getirdikleri ihtiyaç ve talepleri dinledi.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Batı Karadeniz Zonguldak İŞKUR Toplum Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title