Haberler

Vali İnci Sezer Becel Kız Öğrenci Yurdunu Ziyaret Etti

Güncelleme:

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, 'Gençlik Buluşmaları' kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Kapadokya Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan NEVÜ öğrencileriyle bir araya geldi.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, 'Gençlik Buluşmaları' kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Kapadokya Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan NEVÜ öğrencileriyle bir araya geldi.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin'in Kapadokya Kız Öğrenci Yurdu'nu ziyaretlerinde kendilerini, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ve Yurt Müdürü Refan Güveren ile yurtta kalan öğrenciler karşıladı. Yurt binası içerisinde öğrencilere yönelik açılan Kur'an-ı Kerim ile Geri Dönüşüm Kurslarını gezerek bilgi alan Vali İnci Sezer Becel ve Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, daha sonra yurtta kalan kız öğrencilerle bir araya geldi. Gençlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Nevşehir Valisi İnci Sezer, devletin tüm imkanlarıyla öğrencilerin yanında olduğunu söyledi. Vali Becel; "Şehrimiz küçük bir şehir olmasına rağmen, ülkemizin en güzel şehirlerinden bir tanesi. Aynı şekilde üniversitemizde çok gelişmiş bir kampüse sahip olduğu gibi sizler için birbirinden güzel etkinlikler düzenlemekte. Şunu belirtmek isterim ki devletimiz sizler için büyük imkanlar sunmakta ve bizler de daima sizlerin yanındayız" dedi.

Rektör Aktekin ise üniversite olarak, öğrencilerin eğitimleriyle birlikte kişisel gelişimine katkıda bulunacak ders dışı etkinliklere büyük önem verdiklerini söyledi. Aktekin; "Biz öğrenci odaklı eğitim sistemini benimseyen bir üniversite olarak öğrencilerimizin iyi bir eğitim almalarıyla birlikte, alanları dışında da kişisel bilgi ve tecrübe gelişimlerine katkıda bulunacak sosyal, kültürel, sportif faaliyetlere büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda gerek üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci kulüp ve topluluklarımız, gerekse kamu kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle sizler için çeşitli etkinlikler gerçekleştirmekteyiz" diye konuştu.

Öğrencilerin istek ve taleplerini dinleyerek kendileriyle sohbet eden Vali İnci Sezer Becel ve Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin daha sonra, 'Masa Tenisi' ve 'Satranç Turnuvası'nda dereceye giren öğrenciler ile yapılan çekiliş sonunda isimleri çıkan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İnci Sezer Becel Semih Aktekin Nevşehir Becel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title