Haberler

Vali Güzeloğlu, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Güneydoğu Gazeteciler Cemiyetinde (GGC) yapılan toplantıya yerel ve ulusal basın yayın kuruluşlarının bölge müdürleri ile temsilcileri katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GGC Başkanı Veysi İpek, cemiyet hakkında bilgiler aktardı.

"Demokrasi ve özgürlüklerin olmazsa olmazı"

Vali Güzeloğlu ise, sözlerine gazeteciler günün kutlayarak başladı. Bugün vesilesiyle basın mensuplarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Vali Güzeloğlu, "Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti sadece Diyarbakır ile sınırlı olmayan 14 il bütünlüğünde, bir bütün olarak gerçekten çok güçlü bir basın ve gazeteciler cemiyeti olarak öne çıkan bir kimliğimiz. Diyarbakır'da Diyarbakır valisi olarak ziyaret etmekten ayrıca mutluluk duyuyorum. Şüphesiz Diyarbakır ölçeğinde Diyarbakır'ın önemi, derinliği, zenginliği, güncelini takip etmenin bizlerle birlikte kamu hizmeti üretmenin çok önemli bir parçası gazeteciler. Bu anlamda halkın sesi, temsilcisi v gündemi bir anlamda bize ileten, gündemimize katkı koyan, kamu hizmetinde sorumluluğu paylaşan çok yakın bir çalışma ekibi. Her şartta, çok zor koşullarda görev yapan, riskler alan, her ne olursa olsun bu anlamda haber anlayışını, kamunun haber alma hakkına ve şüphesiz karşılıklı kamu hizmetleri ile birlikte vatandaşların beklenti, dilek ve isteklerinin iletilmesine çok önemli katkı koyan bir emekçi kesimimiz. Demokrasinin, özgürlüklerin olmazsa olmazı ve şüphesiz çoğaltıcısı. Vatandaşın hem doğru haber alması hem de bu perspektifte Diyarbakır'ın doğru anlaşılması ortak bir sorumluluğumuzdur. Bu noktada inanıyorum ki bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gazeteciler cemiyeti perspektifinde hem basın yayın organları temsilcilerimiz ve bugün özelinde gazetecilerimizin çaba ve katkılarıyla ihtiyacımız olacak. İnşallah bu kararlılıkla, karşılıklı işbirliğiyle Diyarbakır adına güzel hizmetler üretilecek. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor tüm basın emekçilerine şahsım ve kamu adına teşekkür ediyorum" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Gazeteciler Günü Basri Güzeloğlu Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title