Haberler

Vali Güvençer, Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylamasına Katıldı

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi alan Vali Güvençer, haber, yaşam ve spor kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

Güvençer, haber kategorisinde Mostafa Alkharouf'un "sokakta yatsı namazı", yaşam kategorisinde Soner Kılınç'ın "Manisa'da göktaşı yağmuru", spor kategorisinde ise Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

Fotoğrafların birbirinden güzel ve başarılı olduğunu belirten Güvençer, seçim yapmakta zorlandığını söyledi.

Anadolu Ajansı artık yılın fotoğrafı seçimlerini geleneksel hale getirdiğini dile getiren Güvençer, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz yıllarda daha ziyade fotoğrafta daha çok sanatsal değerlerine bakarak tercihimi kullanmıştım. Bu kez daha çok taşıdıkları haber değeri ve fotoğrafla birlikte verdikleri mesajlarıyla öncelikleri kendiliğinden oluştu. Sonuçta fotoğraflarda 3 kategoriden birer fotoğraf seçtim. Ama görüyorum ki Anadolu Ajansı haber ve haber servisleriyle beraber fotoğraf tercih ve seçimleriyle de dünyada örnek alınabilecek ajanslardan bir tanesidir. Anadolu Ajansını tebrik ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Hakan Güvençer Hakan Güvençer Soner Kılınç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title