Haberler

Vali Eşi, Yoksulları Sevindirdi

Güncelleme:

Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın eşi Arzu Aydın, Tınıztepe ve Ülkü mahallesinde bulunan yoksulları aileri ziyaret etti.

Siirt Valisi Ahmet Aydın' nın eşi Bayan Aydın, İlimize bağlı Algül, Tınaztepe ve Ülkü Mahallelerinde, maddi imkânı yetersiz olan ihtiyaç sahibi beş aileyi ziyaret ederek, çeşitli yardımlarda bulundu.
Vali eşi Bayan Aydın, beraberinde Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hifzullah Canpolat, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdür Vekili Talat İnan, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve vakıf çalışanlarıyla birlikte, İlimiz Merkez Algül, Tınaztepe ve Ülkü Mahallerinde ikamet eden aileleri evlerinde ziyaret ederek, sıkıntı ve taleplerini dinledi. Ailelerle bir süre sohbet eden Bayan Aydın, ziyaret ettiği ailelere nakdi ve ayni yardımların yanı sıra, eğitim yardımında bulundu.

Ziyaret ettiği ailelerin çocukları ile de yakından ilgilenen Bayan Aydın, çocukların eğitim durumları hakkında da bilgi aldı. Genç kızları Aile Destek Merkezi (ADEM)' e yönlendirdi.Bayan Aydın, kız çocuklarının okutulması yönünde ailelere her türlü maddi ve manevi desteğin sağlanacağını söyledi.
İlimiz genelindeki ihtiyaç sahibi ailelere sosyal ve ekonomik olarak destek verilmesi gerektiğini ifade eden Bayan Aydın,"İhtiyaç sahibi ailelerimizi ziyaret ederek, Sosyal yardımlaşma Vakfının, vatandaşlarımıza yaptığı yardımlara vesile olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın dualarını alabilirsek, bizim en için en büyük mükâfat bu olur" dedi. İhtiyaç sahibi yoksul aileler de, yapılan bu ziyaretten memnun olduklarını belirterek, ilgililere teşekkür ettiler.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci / Ekonomi

Milli Eğitim Müdürlüğü Ahmet Aydın Arzu Aydın Siirt Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title