Haberler

Vali Çelik, "Hayırlı Olsun" Ziyaretlerini Kabul Etti

Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Başkanı Süleyman Bakal, Eskişehir Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Aydın Bandırma, Eskişehir Valisi Azmi Çelik’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Başkanı Süleyman Bakal, Eskişehir Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Aydın Bandırma, Eskişehir Valisi Azmi Çelik'e 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Merkezi Eskişehir'de bulunan Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Başkanı Süleyman Bakal, Eskişehir Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Aydın Bandırma ve beraberlerindeki yönetim kurulu üyeleri, Vali Azmi Çelik'i makamında ziyarete ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Sivil toplum kuruluşlarının sosyal ve ekonomik hayattaki etkisine değinen Vali Çelik, nazik ziyaretlerin kendisini memnun ettiğini bildirdi. Eskişehir'in tanıtımına katkı sağlayacak her kuruluşa destek vermek istediklerini dile getiren Vali Çelik, ziyaretler esnasında yaptığı açıklamalarında, kentteki tüm kuruluşların ortak bir fikir etrafında birleşerek, birlik ve beraberlik içerisinde kente değer katacak projelerde bir araya gelmesini istedi. Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini hatırlatan Vali Çelik, bu süreçte herkesin taşın altına elini sokması gerektiğine vurgu yaptı. 15 Temmuz akşamı Türk milletinin ne kadar vatansever bir millet olduğunu tüm dünyanın gördüğünü dile getiren Vali Çelik, dini, dili, ırkı ne olursa olsun, Türk Milletinin zor zamanda bir araya geldiğini söyledi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından iş dünyasında da bazı zorlukların hissedildiğini aktaran Vali Çelik, "Biz hep birlikte Türkiye'yiz. Devletimizin aldığı ekonomik tedbirler yavaş yavaş etkisini olumlu yönde gösteriyor. Ekonomimiz ne kadar güçlü olursa ülke olarak o kadar güvenimiz artar. Her alanda güvenin sağlanması için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız. Kurumlar arası işbirliği, sanayicilerimizin katma değere verdiği destek ülkemizi hep bir adım ileriye götürecektir. Bu süreçte yaşanacak bazı sıkıntılar olabilir. Hep birlikte, millet olarak bu zorlukların üstesinden geleceğiz" dedi. Vali Çelik, her iki heyete iyi niyet dilekleri için teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Ayrıca Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Başkanı Süleyman Bakal, Eskişehir Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Aydın Bandırma da ziyareti kabulden dolayı duydukları memnuniyeti aktardı. Bakal ve Bandırma, ülkenin selameti açısından üzerİlerine bir görev düşerse seve seve yapmaya hazır olduklarını Vali Çelik'e bildirdi. Bakal ve Bandırma, yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Çelik'i bilgilendirdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Bakal Eskişehir Bandırma Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title