Haberler

Uşak'ta CHP'den Aday Tanıtımı

Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili adayları Özkan Yalım ve eski Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, 3. Sıra aday İsmet Akın'ın adaylıktan çekilmesinin ardından parti binasında düzenlenen basın toplantısında partililere tanıtıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili adayları Özkan Yalım ve eski Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, 3. Sıra aday İsmet Akın'ın adaylıktan çekilmesinin ardından parti binasında düzenlenen basın toplantısında partililere tanıtıldı.

CHP Uşak 3'ncü sıra milletvekili adayı İsmet Akın, aday tanıtım toplantısına bir saat kala parti binasında düzenlediği basın toplantısında sıralamayı beğenmediği için adaylıktan çekildiğini açıkladı. Akın'ın adaylıktan çekilmesinin ardından milletvekili aday sayısı ikiye düşen CHP Uşak İl yönetimi, milletvekili Özkan Yalım ile ikinci sıra sürpriz aday olan eski Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ı partililere tanıttı. Toplantıya İl Başkanı Ferit Celal Güray, milletvekili adayları ve çok sayıda partili katıldı. Uşak için tarihi bir gün yaşandığını belirten CHP Uşak İl Başkanı Güray, "7 Haziran seçimlerinde bir Türkiye tablosu çıktı, bu tabloda koalisyon vardı. Maalesef Cumhurbaşkanının gayretleri ile bu koalisyon oluşmadı. CHP'nin samimi tavırlarına rağmen hükümet kurulamadı. 1 Kasım'da yapılacak seçimde CHP olarak en az iki milletvekilini meclise göndereceğiz" dedi.

CHP Uşak milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili adayı Özkan Yalım ile 2. Sıra milletvekili adayı Ali Erdoğan ise, 1 Kasım genel seçiminde üç milletvekilini zorlayacaklarını, hedeflerinin en az iki milletvekili olacağını söyledi. CHP'de milletvekili adaylığından çekilen üçüncü sıra aday İsmet Akın'ın yerine gelecek ismin ise 22 Eylül Salı günü netlik kazanacağı öğrenildi. - Uşak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Ali Erdoğan Özkan Yalım Uşak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title