Haberler

Ünlü sunucu İkbal Gürpınar koronavirüse yakalandı, yoğun bakıma alındı

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde babasını koronadan kaybeden ünlü sunucu İkbal Gürpınar, koronavirüs sebebiyle yoğun bakımda tedavi altına alındı. Gürpınar'ın sağlık durumuyla ilgili, "Yoğun bakımda tedavi görmektedir. Dualarınızı bekleriz. Oğlu Alper olarak annemin sayfasından yazıyorum" açıklaması yapıldı.

Kanal 7 ve TRT ekranlarında uzun yıllar program yapan 51 yaşındaki ünlü sunucu İkbal Gürpınar'ın koronavirüs sebebiyle yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenildi. Kötü haberi oğlu, yaptığı paylaşımla duyurdu.

Gürpınar'ın sosyal medya hesabından konuyla ilgili, " İkbal Gürpınar, yoğun bakımda tedavi görmektedir. Dualarınızı bekleriz. Oğlu Alper olarak annemin sayfasından yazıyorum. Dualarınızı bekleriz" diye yazdı.

Ünlü sunucu İkbal Gürpınar koronavirüse yakalandı, yoğun bakıma alındı

BABASI KORONAVİRÜSE YENİLMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda Gürpınar'ın babası Murtaza Dönmez, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti.

Gürpınar, "Babamızı Murtaza Dönmez'i maalesef kaybettik. Emanetini bıraktı, gitti. İnnalillah ve inna ileyhi raciun... Mekanı cennet olsun, Rabbim taksiratını affetsin. Hastalara şifa versin... Ne olur dikkat edin. Ne olur dikkat edin. Bu hastalığın şakası yok" ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü sunucu İkbal Gürpınar koronavirüse yakalandı, yoğun bakıma alındı

İKBAL GÜRPINAR KİMDİR?

4 Ekim 1969 yılında Kırıkkale'de dünyaya gelmiştir. Okul içinde açılan sınavı kazanarak spikerliğe başlamıştır. Bu arada kurslara katılarak makrome eğitimi almıştır.

1994-1995 yılında TRT'de "25.Saat" isimli programla televizyona ilk adımı atmıştır. Ardından Ortadoğu Amme İdaresi'nde ithalat ihracat elemanı sertifika programına katılıp bitirmiştir. Kısa bir süre restoran zincirleri kuran bir firmada Halkla İlişkiler ve Franchising müdürlüğü yapmıştır.

TRT Gap'ta çeşitli programlar sunmuş, 1998-2000 yılları arasında TRT'de çalışıp, bir hastanede halkla ilişkiler müdüreliği yapmıştır. 2006 yılında ise "İkbal'le Yaşama Dair" adlı programı sunmuştur. "Yüzük Taşı", "Mutluluk Oyunu" ve ardından "Kimse Yok Mu?" isimli programları da sunmuştur. Daha sonra ise "Hayatın İçinden" isimli programı da sunmuştur.

"Kimse Yok mu?" ile birlikte olarak TRT'de "Gün Başlıyor" programını sunmuştur. Yaşadıklarını, izlenimlerini ve deneyimlerini 3 kitapta yazmıştır. Şiir albümleri ve şarkıları bulunmaktadır. Çocuklar için masallar yazmıştır.

Filiz Sabuncu'nun iki masalının da bulunduğu "İkbal'den Masallar" çocuklar tarafından çok beğenilmiştir. İkbal Gürpınar 3 defa evlenmiştir ve 2 çocuğu bulunmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İkbal Gürpınar Sosyal Medya Gürpınar Kanal 7 Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (20)

Hasan:

Allah acil şifalar versin İkbal hanıma ve tüm hastalarımıza

76
11
yanıtYanıtla
he he hee:

allah şifa versin ne kadar sevmesemde bu kadını

42
19
yanıtYanıtla
fk:

katun dediğin böyle olur

7
45
yanıtYanıtla
KARA KUYU:

Döneklik bir karekter bozuklugudur, sahib olanlar pek bir isede yaramazlar ve bencildirler.

21
6
yanıtYanıtla
Selam:

Bu hanım yilarca pilastik top milete kakaladi sözde camari iyi yıkıyor ekonomik nice kadınları kandırdı günde allah şifa versin diyorum

yanıt0
yanıt0
iyi güzel de:

nerden dönmüş anlamadım

yanıt0
yanıt1
GÜNEYİN KUŞAĞU AKILLI BIDIK:

ne diyorsun lan deve ağızlı hay tükürsünler insanlığına sefil yaratık sende

yanıt1
yanıt1
vanlı:

yıllarca dinimizi sömürenlerdendir

12
12
yanıtYanıtla
zeliha Eşme:

Geçmiş OlsunAllah acil Şifalar versin

yanıt0
yanıt0
ENİS:

ŞU''DUA İSTİYORUM''LAFI KADAR BENİ SON GÜNLERDE RAHATSIZ EDEN BİR BAŞKA LAF YOK. ISMARLAMA DUA MI OLUR, KARDEŞİM?BİR İNSAN NE İÇİN OLDUĞU FARK ETMEZ DUA EDERKEN DAİMA ''İNSAN OLMANIN GEREĞİ İNSANLIĞIN İYİLİĞİ İÇİN DE DUA ETMEK ZORUNDA''. DUA DA EGOİSTLİK ZATEN OLMAZ. SİZ DURUMUNUZU UYGUN GÖRÜRSENİZ AÇIKLARSINIZ. İSTEYEN DE DUA EDER(ZATEN EDİYOR). KARDEŞİM BÖYLE DURUMLAR EŞE DOSTA ÖZEL KANALDAN AKTARILIR. ÖYLE ULUORTA İLAN EDİLMEZ. BIRAKIN BU ''REKLAM KOKAN'' DAVRANIŞLARI. MİDEMİZ BULANIYOR.

10
8
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title